EvenimenteConcurs cu premii la opera clujeană

Concurs cu premii la opera clujeană

Luni, 18 martie, ora 19:00, pe scena Operei Naționale Române Cluj-Napoca va avea loc evenimentul „Scena și culisele. Ieri și azi”. O incursiune fascinantă în lumea muzicii, aducând în prim-plan povestea din spatele cortinei și arta ce străbate generații.

Sever Voinescu, o prezență remarcabilă în spațiul cultural românesc, va fi moderatorul acestui eveniment alături de care, avem onoarea de a primi un invitat special de excepție, maestrul Ioan Holender, personalitate marcantă a lumii artistice.

CONCURS:

Fie că ești artist, pasionat de muzică sau curios de secretele fascinante ale muzicii, te invităm să te alături unei experiențe memorabile!

Dacă îţi doreşti două bilete la acest spectacol, te invităm să participi la concursul nostru, care se termină vineri, 15 martie, la ora 10.

Pentru a avea şanse de câştig, te rugăm să ne oferi un like paginii noastre de Facebook şi postării acestui concurs, din pagina noastră de Facebook.

Biletele pentru evenimentul „Scena și culisele. Ieri și azi” pot fi achiziționate de la Agenția de bilete Operei clujene și online, pe bilete.ro.

Biletele se pot scana la intrare și nu trebuie printate

Mai Multe

More article