Poveşti de bine(F)estival, outfit-uri și party

(F)estival, outfit-uri și party

Sunteți gata de o nouă etapă din sezonul (f)estival?

Sunt experiențe care ne rămân în minte o viață întreagă, pentru că pur și simplu nu se repetă. Festivalurile de muzică sunt unele dintre ele.

 „Multe din cele mai bune lucruri în viață nu sunt bunuri materiale”

Pe lângă motivele pe care le voi înșira în cele ce urmează, fetelor este momentul propice ca să ne lăsăm imaginația să zboare în ceea ce privește outfit-urile. Nu vă mai dau sugestii scrise, pozele vă vor ajuta să alegeti combinația perfecta pentru voi și pentru felul în care vreți să vă exprimați…

Că tot menționam accesoriile fashion, este momentul ideal să vă faceți mult doritul tatuaj. Hena este alegera mea și anul acesta.

Dacă încă nu sunteți convinse în totalitate, ne-am gândit să vă dăm câteva motive în plus, pe lângă faptul că zilele acestea must-have-ul în Cluj este brățara statement „Untold”.

Care este diferența dintre un festival și un concert?

Pentru început, spațiul. Festivalurile de muzică, majoritatea, se desfășoară în aer liber, cu un decor de poveste întins pe kilometri. O altă diferență este că festivalurile adună în același loc câteva zeci de cântăreți sau Dj de muzică electronică. Asta îți oferă posibilitatea să te bucuri ore în șir de muzica preferată iar entuzismul să nu scadă după câteva ore.

Economisești timp și bani

Spre deosebire de un concert, festivalurile sunt o bună modalitate să economisești bani. Știu că sună aberant, însă calculează cam cât te-ar costa fiecare intrare la artiștii tăi preferați asta fără să punem la socoteală timpul de așteptare până când se întoarce în țara ta Dj-ul preferat.

Carpe Diem – Trăiește clipa

Acest tip de evenimente îți oferă momentul perfect pentru a crea povesti de neuitat, să ai parte de aventuri amuzante, să cunoști oameni noi, persoane interesante și să îți faci noi prieteni din diferite colțuri ale țării sau chiar ale lumii. Festivalurile nu se rezumă la muzică, ele sunt atmosferă, unitate.

Nu uita ca un festival este momentul perfect ca să înțelegi de ce se spune că muzica ne unește.

Sursă foto: weheartit.com

Mai Multe

More article