Poveşti din ClujElectric Castle și Aurora, zâna nordică

Electric Castle și Aurora, zâna nordică

AURORA – zâna din nordul Europei care aduce candoare, emoție și serenitate la Electric Castle

Aurora poate fi descrisă ca un ghem de emoții pozitive care răspândește în jur o stare de seninătate. Această artistă emană blândețe și emotivitate. Vedeta susține la Electric Castle cel de-al doilea concert în pandemie și dorește să se apropie de publicul său nu doar prin intermediul cântecelor, ci și prin gesturi de prietenie pe care le împărtășește tuturor.

Atentă și deschisă, Aurora are un public specific pe care îl tratează ca pe un prieten apropiat. Crescută în zone izolate, dar feerice din Norvegia, ea transmite prin gesturi și muzică o stare de visare, de reverie și de confort.

Fără să fie genul de vedetă care are pretenții exagerate sau o atitudine superioară, Aurora are prospețimea tinereții (are 25 de ani, deși pare o adolescentă) pe care o valorifică în melodiile sale transmițând acea bucurie specifică oamenilor care înlătură orice răutate pentru a se concentra pe lucrurile frumoase și deosebite din viață. Cunoscută în toată lumea pentru balada ”Into the Unknown”  de pe coloana sonoră a desenului animat ”Frozen 2”, Aurora este una dintre surprizele din acest an ale festivalului.

Militează pentru libertate, mediu, drepturi egale, feminism și se declară împotriva oricăror nedreptăți, specificând că orice persoană este invitată și binevenită în lumea ei, o lume a purității și sincerității care

Preferă să poarte outfitul de zi și în seara concertului, căci acesta este asemeni unui burete  care colectează emoțiile pozitive din interior și exterior, o a doua piele pe care Aurora o poartă cu degajare și neasemuită nonșalanță în relația cu aparențele dictate de modă. Artista trăiește și cântă cu modestie, o atitudine care lipsește multor nume de pe piața muzicală autohtonă sau internațională.

Pentru senzații auditive catifelate, Aurora este cea mai potrivită alegere a momentului.

Mai Multe

More article