Poveşti de bineCărți care schimbă vieți

Cărți care schimbă vieți

Ne trec prin mână multe cărți de-a lungul vieții, iar unele dintre ele ajung să ne influențeze imaginarul și viziunea astfel încât ne transformă realitatea într-un loc mai confortabil ființei noastre.

Cuvintele, așezate cu suflet, intenție creatoare și cu sens, rămân o formă surprinzătoare de animare și schimbare a timpurilor.

Duminică, încă o carte ce face bine copilăriei și dezvoltării anumitor valori umane de bază, apare să ne încântede la mic la mare. Așa că…

Haideți de la mic la mare

să o cunoașteți pe Dana

și a ei verișoare

Data de 3 martie 2024 este una de notat în agendă pentru iubitorii de povești și cărți deoarece are loc lansarea cărții Dana și verișoarele ei la biblioteca mobilă Book Truck, o carte pentru părinți și copii ce vor să afle despre universul unei fetițe de la țară, care își modelează realitatea prin lectură.

Cine este Dana și cine sunt verișoarele ei și de ce merită să le cunoașteți ?

Asta, veți afla duminică în cadrul lansării.

La Bookstory, nu doar că o veți cunoaște pe Dana și verișoarele ei, ci și pe autorul Ionuț Lucian Rusu, ilustratoarea Ana Coroi și Alina Onacea.

O echipă de persoane creative, iubitoare de citit și scris, s-au adunat și au conturat cu pasiune proiectul ce a făcut motivul întâlnirii din data de 3 martie.

Aici îl veți întâlni pe Victor Miron, autor, curator la TedXZorilor, gazda Creative Mornings, fondator al asociației Cărțile pe față, care demonstrează și de data aceasta că da, este un idealist cu inițiativă și că termenii aceștia nu se contrazic, ba din contră, pot face minuni alăturați, el fiind idealistul cu inițiativă ce a făcut posibilă această încântare și bucurie vizuală.

Haideți să îi cunoașteți sau să îi reîntâlniți pe cei ce fac parte din oamenii care schimbă lumea și să împărtășiți povestea Danei.

Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/cartilepefata

Până data viitoare, gânduri senine

Ultimele postari ale lui Patricia Gyorgydeak (vezi toate)

Mai Multe

More article