Poveşti de bineCluj-Napoca în topul celor mai romantice oraşe din ţară

Cluj-Napoca în topul celor mai romantice oraşe din ţară

O analiză realizată cu ocazia Ziua Îndrăgostiților, de către Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, cu livrare rapidă, arată că cei mai romantici utilizatori provin din București, Cluj-Napoca și Brașov, acestea fiind orașele în care se înregistrează cele mai multe comenzi de flori de Valentine’s Day.
Potrivit datelor analizate de platformă, topul celor mai romantice orașe este completat de Constanța, Iași și Timișoara.

Trandafirii, cele mai comandate flori de Valentine’s Day și 8 martie.
Potrivit datelor Glovo, de Valentine’s Day și 8 martie, românii aleg să comande cel mai des trandafiri, 1 din 4 comenzi de flori fiind formată din trandafiri. Topul este completat de lalele și frezii, care sunt, de asemenea, la mare căutare.

Anul trecut, doar de Ziua Îndrăgostiților au fost înregistrate aproape 10% din vânzările de flori din 2023, iar lunile februarie și martie au cumulat aproape jumătate din totalul de flori livrate pe tot parcursul anului. În plus, mai mult de jumătate dintre comenzile de flori sunt plasate în jurul prânzului și în intervalul 16:00 – 18:00, inclusiv de Ziua Îndrăgostiților.

Răsfăț de ziua iubirii cu vafe, cheesecake și croissante. Ziua iubirii nu ar fi completă fără un desert care să îndulcească inimile. Astfel, printre cele mai comandate delicii de către utilizatorii Glovo se numără vafele (waffles), cheesecake-ul și croissantele.

Mai Multe

More article