Poveşti din ClujAnca Pop, make-up Artistul Numărul 1 in Europa

Anca Pop, make-up Artistul Numărul 1 in Europa

Își găsește inspirația în fiecare om pe care îl întâlnește, de la proprii clienți și până la marii designeri alături de care muncește la cele mai renumite festivaluri de make-up.

Este vorba despre Anca Pop, cel mai bun make-up artist din Europa.

anca-pop-web

Anul 2016 a fost un an plin de realizări profesionale pentru Anca. A început în forță încă din martie 2016 când a participat la concursul național din cadrul Beauty Forum Cluj.

La acest eveniment a obținut premiul I, iar succesul ei a reprezentat doar un pas spre competiția europeană de la Munchen…un fel de Cupă Europeană a Make-up Artiștilor de pe continent.

La Munchen a cucerit podiumul cu creația ei și, chiar dacă este conștientă de potențialul ei, surpriza a fost una extrem de mare, neașteptată.

A fost un moment copleșitor, deoarece reprezinți o țară într-un  domeniu care te pasionează și îți place extrem de mult.

Este un premiu care nu a mai fost luat de România până acum, motiv pentru care Anca Pop este și mai mândră de el, fiind prima româncă care a reușit să ajungă pe podium la acest concurs.

 

Deja porțile îi sunt deschise, deoarece are un  talent extraordinar, iar rapiditatea și micile detalii de care ține cont o fac să iasă în evidență.

anca_pop_make-up_artist_city_fashion_week3

Este motivată și susținută de Alex Rădulescu, o altă personalitate a make-up-ului românesc (The Make-up artistul). În tot acest timp a stat alături de ea și, mai mult decât atât, Anca spune că fără insistențele acestuia probabil nu participa la competiția de la Munchen.

anca_pop_si_alex_radulescu_city_fashion_week

Lui Alex îi datorez aproape totul. Am mai venit eu cu munca, însă el m-a inițiat și sprijinit în tot acest timp. A fost îndrumarea lui să merg la un concurs la care nu mă așteptam să obțin asemenea rezultate.

Pasiunea pentru frumos o are încă din copilărie, însă stilizarea sprâncenelor i-a oferit notorietate în rândul prietenelor, ca mai apoi, make-upul să devină un stil de viață pentru Anca Pop.

A lăsat în urmă cosmetica, ocupându-se doar de acest domeniu. Trăiește și respiră make-up.

Am cunoscut-o la City Fashion Week în Cluj. Nu avea mult timp la dispoziție și, chiar dacă Alex se ocupă de treburile administrative și ea de fetele care urmau să o ajute, sunt o echipă.

Urmau două zile pline și era clar că avea nevoie de ajutor. Cu o echipă de fete frumoase și pricepute, Anca a făcut față unui festival de fashion care a adunat la Cluj personalitățile modei românești. Am urmărit-o la muncă…degajată și atentă. Cred că am învățat să fac un machiaj smokey eyes profi.

Nu ratează niciun eveniment de fashion din țară. Se hrănește din arta machiajului și își dorește să împărtășească cu cât mai multă lume pasiunea ei. De aceea și-a deschis și o academie de machiaj, Anca Pop Academy… una micuță dar plină de suflet și pasiune.

anca_pop_make-up-smoke_eyes2

 

Am deschis academia de machiaj în martie, anul acesta. Lucrasem înainte la un salon în Dej, însă am deschis-o din nevoia de intimitate și liniște pentru clientele mele.

Este un loc plăcut…un răsfăț pentru fete și pentru mine, unde fac ceea ce îmi place și atunci se transformă într-o oază de relaxare.

anca_pop_make-up_artist_city_fashion_week4

Deși foarte tânără, se poate lăuda cu o mulțime de experiențe minunate. Nu se poate decide care îi este cea mai dragă, însă crede cu tărie că cel mai emoționant moment al carierei sale a fost primirea titlului de cea mai bună Make-up Artistă din Europa.

Nu mă așteptam să am laude din partea concurentelor…ele îmi ziceau înainte că am să câștig și este minunat ca niște oameni atât de talentați să te aprecieze.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Mai Multe

More article