Poveşti din ClujPoveşti pentru cei mariValentine's Day e pentru timp în doi sau pentru mesaje siropoase pe...

Valentine’s Day e pentru timp în doi sau pentru mesaje siropoase pe parbriz?

Legenda spune că Sfântul Valentin ar fi cununat un păgân cu un creștin. A fost învinuit de „cununare religioasă” a perechilor de îndrăgostiți, în ciuda poruncii împăratului roman Claudius II. De aceea, a fost condamnat la moarte și executat pe 14 februarie 269, din cauza credinței lui.

Sfântul Valentin al Ortodoxiei se sărbătorește pe 30 iulie, iar în România, sărbătoarea tradițională a iubirii este serbată pe 24 februarie.

Ce sărbătorim de fapt pe 14 februarie? Succesul comercianților, nevoia femeilor de a primi cadouri și rezultatul unor campanii de marketing foarte bine puse la punct.

Ce facem?  Ne conformăm… mai ales dacă am cam tras chiulul în ultima perioadă.

Petreceți timp unul cu celălalt! Acordați-vă atenție! Dacă o faceți în fiecare zi, înseamnă ca sunteți obișnuiți și o veți face și azi. Dacă nu prea vă intersectați, atunci Valentine’s Day este pentru dumneavoastră!

Cel mai drăguț cadou: o felicitare, un vin și o seară în doi. Puteți face singurei felicitările, cu siguranță persoana iubită va aprecia!

.. sau îi puteți face ziua mai frumoasă scriindu-i pe mașină o dedicație doar pentru ea.. și pentru ceilalți participanți la trafic!

.. sau îi poți recita poezii toată luna februarie!

.. sau: gătiți împreună, cină romantică, baie cu spumă și masaj de relaxare, recreați prima întâlnire, dansați..

 

 

Apreciați ce aveți și bucurați-vă împreună!

Seară faină! ^^

Mai Multe

More article