Poveşti din ClujPoveşti pentru cei mariAmerica prima, dar ce țară va fi a doua?

America prima, dar ce țară va fi a doua?

Imediat după ce Trump a declarat că “de acum înainte, va fi doar <America prima>“, olandezii au creat un video în care prezintă toate motivele pentru care Olanda ar trebui să devină a doua țară a lumii.

Concursul viral are deja 7 participanți printre care se număra: Elveția, Portugalia, Lituania, Danemarca, Belgia și Germania.

Nimeni nu vrea să se certe cu noul președinte al SUA, așa că europenii s-au decis: America va fi prima din lume, dar care țară va câștiga titlul “Prima în Europa”?

* Aceste filmulețe sunt produsul unor emisiuni de divertisment, create de oameni cu simțul umorului.

Olanda

Afsluitdijk este arma supremă a olandezilor – un mare zid menit să țină departe toată apa din Mexic. Tot ei au construit un întreg ocean între ei și Mexic. În același timp, un argument foarte important îl constituie festivalul Black Pete, cel mai rasist lucru de care președintele Trump a auzit vreodată (Pete cel Negru este echivalentul Sfântului Nicolae, iar festivalul este unul vesel și îndrăgit de toată lumea).

Cu siguranță Olanda este un participant puternic, iar “ura” față de mexicani va cântări mult în decizia finală.

Lituania

Cea mai tare țară din Europa: este poziționată central și are cel mai rapid internet din lume – ideal pentru tweeturi. Pe deasupra, limba ei este singura în care Trump nu este doar un nume, ci un cuvânt: trumpas = scurt, mic (bineînțeles, nu este nimic scurt în corpul lui Trump).

Lituania este singura țară care admite că a făcut video-ul după Olanda, motiv pentru care s-ar mulțumi și cu locul 3 – la final, o medalie de bronz este mai bună decât să pierzi semifinalele.

Elveția

Cea mai sexy țară din Europa, fără mexicani, cea mai stilată armată.. iar steagul e cel mai grozav: UN MARE PLUS!

Americanii au Jazz, elvețienii au Jass – un joc de cărți care are o carte Trump. Bine, ei o numesc Trumpf, dar e cea mai tare carte!

Germania

Totul e portocaliu în Olanda, așa că nu pot fi luați în considerare. Nu?

Oktober Fest, cei mai țări conducători ai lumii, best sellere despre aceștia… super țară! Germania a participat la cele două războaie mondiale și le-a câștigat. Plus, au avut un zid gigantic! Și nici măcar nu au plătit ei pentru el; i-au fraierit pe ruși.

https://www.youtube.com/watch?v=9Sq-VPDtNK4

Portugalia

Campioni europeni la fotbal – adevăratul fotbal (soccer), au alungat arabii.. e de ajuns? Nu? Atunci un cadou pentru Melania – o colecție impresionantă de cd-uri despre durere, abuz și suferință. Le va adora!

Belgia

Asemeni lui Trump, care urăște mexicanii, și belgienii urăsc partea wallonă a țării – e ca și cum ar avea proprii lor mexicani.

Cea mai scurtă introducere: Belgia!

Tu cui îi acorzi votul?

Mai Multe

More article