Poveşti din ClujUntolders, welcome home!

Untolders, welcome home!

Ți s-a părut vreodată că poți să simți liniștea orașului? Eu cred că da, și nu de mult, mai exact în urmă cu câteva zile, atunci când începeai să numeri clipele rămase până la începerea celei de a 6-a ediții Untold.

A fost liniște în oraș. O simțeai. A urmat apoi primul gard, prima scenă, primul test de sunet. Joi s-a aprins prima lumină, urmată de a doua și de prima flacără de pe Main Stage. Ai făcut primul pas în festival, l-ai făcut și pe al doilea și astfel ai ajuns în universul Untold.

Așteptarea a luat sfârșit. Scenă după scenă, lounge după lounge, spectacol de lumini, acrobații cu foc, roata panoramică, toate sunt amplasate pentru ca tu să ai o experiență magică. Din acest punct începi să alegi. La care scenă vrei să ajungi prima dată? Pe care artist îl așteptai de mult timp? Mergi spre Food court și te întâlnești cu încă un spectacol, un spectacol de arome de această dată. Mai faci niște pași și ajungi la punctele care sunt pregătite să își spună povestea, fiecare unică și fermecată, indiferent că îți oferă posibilitatea de a-ți face un tatuaj provizoriu, sau îți prezintă arta în elementul său cel mai profund.

Te oprești pentru o clipă și te uiți în jur. Lumea se bucură. Participanții la festival se unesc toți într-un gând, trăiesc cu toții clipa. Privirea ta se întâlnește cu privirea altei persoane și vă oferiți un zâmbet. Nu îl ții doar pentru tine, ci îl oferi mai departe oamenilor cu care intri în contact, fie că sunt cei care se află acolo pentru ca tu să te simți în siguranță, fie că sunt cei cu care îți vei petrece aceste 4 zile de distracție.

Copii, părinți, studenți, prieteni, artiști, profesori și colegi, se află cu toții în mijlocul Clujului pentru a da viață magiei care mocnește în fiecare colț al festivalului. Îți dai seama că Untold este mai mult decât un festival, este o poveste, o experiență, o călătorie și o aventură, pe care le poți descrie simplu: SENZAȚIONAL.

Te afli în mijlocul avalanșei de bucurie, sunetul îți pătrunde în minte și îți trece prin vene până la suflet, luminile te introduc într-o galaxie de senzații, dar tu simți din nou liniștea. E liniștea pe care o resimți doar într-un singur loc.

De pe Main Stage se aude o voce: UNTOLDERS, WELCOME HOME!

 

Oana Raţiu

Mai Multe

More article