EvenimenteUn nou concurs la cinema

Un nou concurs la cinema

Cinematograful Florin Piersic anunţă proiecţiile din perioada 25 februarie-2 martie 2023. Dacă vă doriţi să vizionaţi vreuna, puteţi participa la concursul nostru, în urma căruia puteţi câştiga două bilete.

Sâmbătă – 25.02.2023

Inspector Sun And The Curse Of The Black Widow  (Aventurile inspectorului Sun), 2D], AG, Animatie, DubRo 11:00

Asterix si Obelix  (Asterix și Obelix: Regatul de mijloc), [2D] , AP12, actiune , SubRo 13:00

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2D], AP12, actiune, SubRo 15:15

TILL/Emmett Till (Liga asasinilor)[2D], N15, biografic, drama, SubRo 17:45

Cocaine Bear (Ursul Narcoman)[2D], thriller, SubRo 20:30

Duminică – 26.02.2023

Inspector Sun And The Curse Of The Black Widow  (Aventurile inspectorului Sun)[2D], AG, Animatie, DubRo 13:30

TILL/Emmett Till (Liga asasinilor)[2D], N15, biografic, dramă, SubRo 19:30

Luni – 27.02.2023

TILL/Emmett Till (Liga asasinilor)[2D], N15, biografic, dramă, SubRo 15:00

Asterix si Obelix  (Asterix și Obelix: Regatul de mijloc)[2D], AP12, acţiune, SubRo 17:30

Cocaine Bear (Ursul Narcoman)[2D], thriller, SubRo 19:45

Marți – 28.02.2023

MIHAI VITEAZUL Printul intrat în legendă[2D], AG, documentar, biografic,Ro 09:15

Asterix şi Obelix (Asterix și Obelix: Regatul de mijloc)[2D], AP12, actiune, SubRo 15:00

Cocaine Bear (Ursul Narcoman)[2D], thriller, SubRo 21:00

Miercuri – 01.03.2023

Cocaine Bear (Ursul Narcoman)[2D], thriller, SubRo 15:00

Asterix şi Obelix (Asterix și Obelix: Regatul de mijloc)[2D], AP12, acţiune, SubRo 17:00

TILL/Emmett Till (Liga asasinilor)[2D], N15, biografic, drama, SubRo 19:15

Joi – 02.03.2023

Asterix şi Obelix  (Asterix și Obelix: Regatul de mijloc)[2D], AP12, acţiune, SubRo 15:00

AVANPREMIERA ALIBI.com 2[2D], AP, comedie, SubRo 17:30

AVANPREMIERA  CREED 3[2D], N15, acţiune, SubRo 19:45

CONCURS

Pentru a câştiga o invitaţie de două persoane la unul din filmele din program, începând de DUMINICĂ, 26 februarie, vă rugăm să lăsaţi un comentariu, la postarea acestui concurs, din pagina noastră de Facebook, să daţi un like postării de concurs şi unul paginii noastre de Facebook. În comentariu vă rugăm să scrieţi filmul la care v-aţi bucura să mergeţi.

Câştigătorul va fi tras la sorţi online şi va fi anunţat public pe pagina noastră de Facebook, CLUJ WEB STORY, duminică, 26 februarie, la ora 13.

Till

În 1955, după ce Emmett Till este ucis într-un linșaj brutal, mama lui promite că va demasca rasismul din spatele atacului și va face tot ce este posibil pentru ca cei implicați să fie aduși în fața justiției.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Super-eroii parteneri Scott Lang (Paul Rudd) și Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) se reunesc pentru a-și continua aventurile întruchipându-i pe Omul-Furnică și pe Viespea.

Alături de părinții lui Hope, Hank Pym (Michael Douglas) și Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), și de fiica lui Scott, Cassie Lang (Kathryn Newton) familia explorează Tărâmul Cuantic, interacționând cu noi creaturi ciudate într-o aventură care va testa limitele posibilului.

Creed III

După ce a dominat lumea boxului, Adonis Creed s-a bucurat de succes atât în carieră, cât și în viața de familie. Dar când un prieten din copilărie și fost fenomen al boxului, Damian, reapare după ce a ispășit o lungă pedeapsă în închisoare, Adonis este dornic să demonstreze că își merită șansa în ring. Confruntarea dintre foștii prieteni este mai mult decât o simplă ceartă. Pentru a stabili scorul final, Adonis trebuie să-și pună întreg viitorul în joc pentru a se lupta cu Damian, care nu are nimic de pierdut.

Alibi.com 2

Cu agenția Alibi.com închisă și cu promisiunea față de Flo că nu va mai umbla cu minciuna, viața lui Greg este acum liniștită. Prea liniștită. Dar nu pentru mult timp!
După ce decide să-i pună lui Flo marea întrebare, Greg se trezește în încurcătură: trebuie să-și prezinte familia. Cum riscul ca un astfel de eveniment să le distrugă relația este atât de mare, Greg simte că nu are de ales. Trebuie să redeschidă agenția cu foștii asociați și să-și găsească părinți falși, mai prezentabili decât cei reali.

Inspector Sun and the Curse of the Black Widow

Shanghai, 1934. Într-o lume a insectelor paralelă cu cea a oamenilor, Inspectorul Sun câștigă ultima misiune împotriva inamicului său, Lăcusta Roșie, înainte de a se îmbarca într-o călătorie către San Francisco. Însă vacanța lui se termină brusc când milionarul Dr. Acșiață este găsit ucis. Ceea ce începe ca un caz de rutină pentru Sun va decide în cele din urmă soarta umanității.

Astérix & Obélix: L’Empire du Milieu

Suntem în anul 50 î.Hr. Împărăteasa Chinei tocmai a fost întemnițată în urma unei lovituri de stat provocate de Deng Tsin Qin, un prinț trădător. Ajutată de Finalthesis, negustorul fenician, și de credincioasa ei gardă de corp Mai Wei, singura fiică a împărătesei, prințesa Sass-Yi, fuge în Galia pentru a cere ajutorul celor doi viteji războinici Asterix și Obelix, care sunt înzestrați cu o forță supraomenească datorită poțiunii lor magice. Cei doi eroi inseparabili ai noștri acceptă cu plăcere să o ajute pe prințesă să-și salveze mama și să-și elibereze țara. Și astfel începe o mare călătorie și o aventură pe drumul spre China. Dar Cezar și puternica sa armată, însetați de o nouă cucerire, se îndreaptă și ei spre Regatul de Mijloc…

COCAINE BEAR -URSUL NARCOMAN

Un grup ciudat de polițiști, infractori, turiști și adolescenți se întâlnesc într-o pădure din Georgia, unde un urs negru de 500 de kilograme se dezlănțuie după ce a ingerat cocaină în mod neintenționat. Bazat pe o întâmplare adevărată.

Mai Multe

More article