EvenimenteUltimele 7 zile de bilete early bird la Retro Party România -...

Ultimele 7 zile de bilete early bird la Retro Party România – Pentru Ea, la Polivalenta din Cluj

Cea mai mare petrecere retro românească dedicată femeilor îi așteaptă pe cei dornici de distracție cu ultimele bilete early bird. Cele mai accesibile bilete sunt disponibile până în 27 februarie inclusiv, iar organizatorii pun la dispoziție pachete speciale pentru grupuri de prieteni.

Retro Party România – Pentru EA, cea mai mare petrecere retro românească dedicată femeilor, cu ocazia zilei de 8 martie îi aduce pe scenă pe 3 Sud Est, Direcția 5, Trupa Hara și invitații internaționali NO MERCY. Atmosfera de petrecere va fi menținută de DJ Antenna, care va mixa cele mai cunoscute hituri retro.

„Sunt impresionat de entuziasmul și căldura cu care a fost primită ideea acestui eveniment. Abia aștept să cântăm toți împreună, mii de oameni într-o singură voce! Pentru voi, toate femeile din viețile noastre! Va fi o seară MAGICĂ, simt asta”, spune Flavius Buzilă, solistul trupei Hara și organizator al evenimentului.

Biletele Early Bird mai sunt valabile doar până în 27 februarie, cu prețuri începând de la 99 lei

Organizatorii anunță că în doar câteva săptămâni s-au vândut peste 3.500 de bilete la marea petrecere retro de la Polivalentă, iar organizatorii estimează că vor fi în sală peste 6.000 de participanți.

Prețurile pornesc acum de la 99 lei și sunt disponibile bilete la prețuri speciale pentru grupuri de minim 4 persoane.

Prețuri Early Bird: 

Party Zone – 99 lei 

Comfort Zone – 129 lei 

Best View – 159 lei

Oferte pentru grupuri: 5+3 gratis, 4+2 gratis sau 3+1 gratis. Cei care doresc să beneficieze de ofertele de grup trebuie să adauge în coș 8, 6 sau 4 bilete și vor plăti doar 5, 4, respectiv 3 bilete.

Biletele sunt disponibile pe platforma bilet.ro:

https://www.bilet.ro/eveniment/retro-party-romania-pentru-ea-10819.
Articolul precedentBilete cadou la Florin Piersic
Articolul următorUn nou concurs la cinema

Mai Multe

More article