EvenimenteMireasa Mortului şi programul nou la Florin Piersic

Mireasa Mortului şi programul nou la Florin Piersic

Cinematograful Florin Piersic anunţă proiecţiile din perioada 31 martie – 06 aprilie 2023. Clujwebstory.ro vă oferă cadou o invitaţie pentru două persoane, dacă participaţi la concurs şi câştigaţi concursul.

Vineri – 31.03.2023

1. Dungeons & Dragons: Honor Among hieves/Frăția hoților, acţiune, aventuri [2D], SubRo 15:00

2. Concert Ad-Libitum 19:30

Sâmbătă – 01.04.2023

1. Spectacol pentru copii 11:00

2. Rabbit Academy/Academia iepurașilor: Paștele e în pericol,[2D], AG, Animatie, Dub.Ro 13:30

3. John Wick: Chapter 4 /John Wick: Capitolul 4 [2D], N15, actiune, Sub.Ro 15:30

4. Spectacol Stand-up 19:30

Duminică – 02.04.2023

1. Rabbit Academy/Academia iepurașilor: Paștele e în pericol [2D] AG, Animatie Dub.Ro 13:30

2. SPECTACOL DE GALA Mireasa mortului [2D], Drama, comedie, Ro 19:30

Luni – 03.04.2023

1. Dungeons & Dragons: Honor Among hieves/Frăția hoților, actiune, aventuri[2D], SubRo 15:00

Marți – 04.04.2023

1. Haita de actiune [2D], Actiune, comedie Ro 15:00

2. John Wick: Chapter 4 /John Wick: Capitolul 4 [2D], N15, actiune, Sub.Ro 17:00

3. Dungeons & Dragons: Honor Among hieves/Frăția hoților, actiune, aventuri[2D], SubRo 20:15

Miercuri -05.04.2023

1. Haita de actiune [2D], Actiune, comedie, Ro 15:00

2. Dungeons & Dragons: Honor Among hieves/Frăția hoților, actiune, aventuri [2D], SubRo 17:00

3. John Wick: Chapter 4 /John Wick: Capitolul 4 [2D], N15, actiune, Sub.Ro 19:45

Joi – 06.04.2023

1. Dungeons & Dragons: Honor Among hieves/Frăția hoților, actiune, aventuri [2D], SubRo 15:00

2. Haita de actiune[2D], Actiune, comedie, Ro 21:15

Duminică, 2 aprilie, ora 19.30, la Cinema Teatru Florin Piersic, va fi premiera filmului Mireasa Mortului, în regia lui Cornel Gheorghiţă. Este povestea unei echipe de filmare franceze ce descopera misticismul şi superstiţiile dintr-un sat izolat din România. Superstiţii care se pare că se adeveresc. Premiera mondială a filmului a fost în cadrul Festivalului de Film Kolkata, cel mai important festival din India, unde a fost în selecţia oficială. După film va fi o discuţie cu întrebări din partea publicului pentru regizorul filmului, care va fi prezent la proiecţie.

CONCURS

Pentru a câştiga o invitaţie de două persoane la unul din filmele din program, începând de SÂMBĂTĂ, 1 aprilie 2023 vă rugăm să lăsaţi un comentariu, la postarea acestui concurs, din pagina noastră de Facebook, să daţi un like postării de concurs şi unul paginii noastre de Facebook. În comentariu vă rugăm să scrieţi prenumele celui sau celei cu care v-ar plăcea să mergeţi la film.

Câştigătorul va fi tras la sorţi online şi va fi anunţat public pe pagina noastră de Facebook, CLUJ WEB STORY, vineri, 31 martie, la ora 13.

Sinopsis Haita de acțiune

Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Împreună cu Oli (Antonia) o polițistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România și Aurel, primul agent de circulație din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.

Sinopsis John Wick: Chapter 4

John Wick (Keanu Reeves) își înfruntă cei mai periculoși adversari de până acum în al patrulea capitol al seriei. Pe măsură ce crește prețul pe capul lui, Wick își duce lupta împotriva celor din Masa Aleșilor la nivel mondial, în timp ce îi caută pe cei mai puternici jucători din lumea interlopă la New York, Paris, Osaka și Berlin.

Sinopsis Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Un hoț fermecător și banda lui de aventurieri pornesc într-o misiune epică de recuperare a unei relicve pierdute. Lucrurile o iau razna, însă, când eroii noștri deranjează pe cine nu trebuie.

Sinopsis Rabbit Academy

Iepurașul Max și-a îndeplinit visul: este primul iepure de la oraș ales să participe la atelierul iepurașilor de Paște. El și prietenii săi trebuie să-și găsească propria superputere cu care să salveze Paștele. Dar se întâmplă ceva cu totul neașteptat. Cea mai de preț comoară a iepurașilor de Paște, oul auriu, se face negru, anunțând o primejdie. Leo împreună cu banda lui de iepuri de la oraș vrea să desființeze Paștele cu totul și să păcălească o familie de vulpi să fure prețioasele ouă. Singura șansă a lui Max este să facă echipă cu vulpoiul Ferdinand, care se oferă să-l ajute. Dar poate un iepure să aibă încredere într-o vulpe?

Academia iepurașilor aduce pe marile ecrane o poveste amuzantă, plină de aventuri și transmite un mesaj important despre valoarea prieteniei, despre toleranță și lucrul în echipă. La sfârșit, vom vedea că nu e bine să judecăm vulpile după ceea ce știm despre ele din alte povești.

Mai Multe

More article