EvenimenteBilete cadou la Florin Piersic

Bilete cadou la Florin Piersic

Săptămâna cu noutăţi, la Cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca începe vinerea. Şi, ca sfârşitul de săptămână să vă fie şi mai frumos, vă oferim 2 bilete cadou la concursul desfăşurat de clujwebstory.ro, în colaborare cu cinematograful, pentru proiecţiile:

Vineri – 03.02.2023

Ramon,[2D], AG, Comedie, Ro 17:00

The Banshess Of Inisherin (Spiritele din Inisherin),[2D], Drama, SubRo 19:00

The Banshess Of Inisherin (Spiritele din Inisherin),[2D], Drama, SubRo 21:15

Sâmbătă – 04.02.2023

The Amazing Maurice (Nastrusnicul motan Maurice), [2D], AG, Animatie, DubRo 11:00

Plane (S.O.S.: Aterizare forțată), [2D], N15, Actiune, SubRo 13:00

Knock At The Cabin (Cabana de la capatul lumii), [2D], N15, Actiune, Horror, SubRo 15:15

Ramon,[2D], AG, Comedie, Ro 17:30

The Banshess Of Inisherin (Spiritele din Inisherin), [2D], Drama, SubRo 19:45

Duminică – 05.02.2023

The Amazing Maurice (Nastrusnicul motan Maurice), [2D], AG, Animatie, DubRo  13:30

Ramon,[2D], AG, Comedie, Ro 19:30

Luni – 06.02.2023

Ramon, [2D], AG, Comedie, Ro 15:00

The Banshess Of Inisherin (Spiritele din Inisherin), [2D], Drama, SubRo 17:00

Knock At The Cabin (Cabana de la capatul lumii), [2D] , N15, Actiune, Horror, SubRo 19:30

Marți – 07.02.2023

The Banshess  Of Inisherin (Spiritele din Inisherin), [2D], Drama, SubRo 15:00

Knock At The Cabin (Cabana de la capatul lumii), [2D], N15, Actiune, Horror, SubRo 17:30

Ramon,[2D], AG, Comedie, Ro 19:30

Miercuri – 08.02.2023

Knock At The Cabin (Cabana de la capatul lumii),[2D], N15, Actiune, Horror, SubRo 15:00

Ramon,[2D], AG, Comedie, Ro 17:15

The Banshess Of Inisherin (Spiritele din Inisherin), [2D], Drama, SubRo 19:30

Joi – 09.02.2023

Titanic [3D], Drama, dragoste, SubRo 14:00

Magic Mike: The Last Dance (Magic Mike,ultimul dans), [2D], comedie, SubRo 17:45

Everything Everywhere All at Once (Orice, oriunde, oricand), [2D], Comedie, Ro 20:00

Pentru a câştiga o invitaţie de două persoane la unul din filmele din program, începând de VINERI, 3 februarie, vă rugăm să lăsaţi un comentariu, la postarea acestui concurs, din pagina noastră de Facebook, să daţi un like postării de concurs şi unul paginii noastre de Facebook. În comentariu vă rugăm să scrieţi numele desenului animat preferat.

Câştigătorul va fi tras la sorţi online şi va fi anunţat public pe pagina noastră de Facebook, CLUJ WEB STORY, vineri, 3 februarie, la ora 11.

Sinopsis Plane

În filmul de acțiune SOS: Aterizare Forțată, pilotul Brodie Torrance (Gerard Butler) își salvează pasagerii de la o lovitură de fulger, făcând o aterizare riscantă pe o insulă sfâșiată de război – doar pentru a descoperi că supraviețuirea aterizării a fost doar începutul. Când majoritatea pasagerilor sunt luați ostatici de rebeli periculoși, singura persoană pe care Torrance se poate baza pentru ajutor este Louis Gaspare (Mike Colter), un criminal transportat de FBI. Pentru a salva pasagerii, Torrance va avea nevoie de ajutorul lui Gaspare și află că el îi poate oferi mai mult decât pare la prima vedere.

Sinopsis Everything Everywhere All at Once

Evelyn Wang, o imigrantă chineză trecută de prima tinerețe, pornește într-o aventură nebunească în care ea și numai ea poate salva lumea explorând universuri paralele și conectându-se la alte vieți pe care le-ar fi putut avea.

Sinopsis Magic Mike’s Last Dance

Mike Lane (Channing Tatum) urcă din nou pe scenă după o pauză lungă datorată unui faliment, timp în care este nevoit să lucreze ca barman în Florida. Pentru ceea ce speră să fie o ultimă încercare, Mike ajunge la Londra împreună cu o milionară influentă (Salma Hayek Pinault) care îi face o ofertă de nerefuzat… ce vine la pachet cu o agendă bine stabilită. Având totul în joc, odată ce Mike află ce însemnă cu adevărat propunerea acceptată, va reuși oare să creeze cel mai tare show împreună cu noua…

Sinopsis Titanic

10 aprilie 1912. Tehnologia furniza un șir de miracole de două decenii, iar oamenii începeau să nu mai aprecieze această spirală de evoluție nesfârșită. Ce putea să dovedească dominația omului asupra naturii dacă nu lansarea la apă a navei Titanic, cel mai mare și mai luxos obiect în mișcare construit vreodată de om? Dar peste patru zile și jumătate, lumea s-a schimbat. Prima călătorie a „navei viselor” s-a încheiat printr-un coșmar care depășește capacitatea de înțelegere, iar credința oamenilor în forța lor dominantă a fost distrusă pentru totdeauna de defectele specific umane: aroganța, înfumurarea și lăcomia.

Sinopsis The Amazing Maurice

După cartea lui Terry Pratchett. Povestea lui Maurice, un motan care își duce traiul pe străzi și care născocește o înșelătorie perfectă pentru a face bani – un puști care nu pare prea isteț, dar care cântă la cimpoi și are propria lui hoardă de șobolani ciudat de alfabetizați.

Sinopsis Knock at the Cabin

În timp ce se află în vacanță la o cabană izolată, o tânără și părinții ei sunt luați ostatici de patru străini înarmați care le cer familiei să facă o alegere de neconceput pentru a evita apocalipsa. Având acces limitat la lumea exterioară, familia trebuie să decidă în ce crede înainte ca totul să fie pierdut.

Sinopsis The Banshees of Inisherin

Plasat pe o insulă îndepărtată de pe coasta de vest a Irlandei, filmul îi are în rolurile principale pe Colin Farrell și Brendan Gleeson, doi prieteni de o viață care se trezesc într-un impas atunci când unul dintre ei decide să încheie brusc relația pe care o au, cu consecințe alarmante pentru amândoi.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Mai Multe

More article