Poveşti din ClujTwenty One Pilots pentru prima dată la castel

Twenty One Pilots pentru prima dată la castel

Un rockstar adevărat trăiește energia publicului din mijlocul mulțimii. Au demonstrat-o cei de Twenty One Pilots, care și-au încheiat turneul european vineri seară, cu un show la înălțime marca Electric Castle – ,,festivalul cu cel mai cool nume, dintre toate la care am cântat’’, după cum au declarat chiar artiștii sosiți pentru prima dată în România.

Între un concert și un festival, cei de la Twenty One Pilots au declarat că preferă festivalurile pentru că le place competiția – își doresc ca bandul dinaintea lor să facă un show incendiar și totodată, ridicând aşteptările, vor să îi zdrobească. De asemenea, adoră micro comunitățile formate în jurul unui festival şi faptul că pot concura pentru un loc în topul spectatorilor care au venit să vadă alți artişti, fiind o oportunitate de a demonstra calitatea muncii lor.

Targetul celor de la Twenty One este de a oferi un show mai bun de fiecare dată, motiv pentru care dedică foarte mult timp studiului si brainstormingului alături de echipa lor.

EC2022 Twenty One Pilots

Show-ul a fost mai mult decât electric şi au livrat peste aşteptări. Toți cei prezenți au savurat în premieră mondială momentul Heathens x Stranger Things care a deschis concertul, s-au bucurat un moment de tip camp fire în care bandul a cântat şi câteva acorduri româneşti şi, nu în ultimul rând, s-au bucurat de 4 ieșiri ale celor doi în mulțime. Pe piesa „Mulberry street”, piesa preferată a tatălui lui Tyler, publicul a fredonat toate versurile, impresionându-l pe artist până la lacrimi.

https://youtube.com/watch?v=cfHepWc6wGI&feature=share

Inima festivalului EC a fost vineri, de la ora 23 la main stage.

Cu siguranță Twenty One Pilots au câştigat noi fani și au reuşit să își atingă scopul de a fi cei mai buni în ziua 3 la EC!

EC2022 Twenty One Pilots

Mai Multe

More article