EvenimenteTrei avanpremiere şi un concurs la cinema

Trei avanpremiere şi un concurs la cinema

De sâmbătă până joi aveţi un super program la Cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca. Trebuie doar să alegeţi proiecţia care credeţi că vi se potriveşte cel mai bine. Iar dacă vă doriţi să obţineţi şi bilete gratuite, puteţi participa la concursul pe care site-ul nostru în organizează în colaborare cu cinematograful.

Sâmbătă – 26.11.2022

 1. Teddy’s Christmas: (Craciunul ursuletului Teddy ), [2D], Animatie, Dub.Ro 11:00
 2. Strange world ( O lume ciudata), [2D], Animatie, DubRo 13:00
 3. Fabelmans (Povestea unei vieti aparte), [2D], AP12, Drama, Sub.Ro 15:15
 4. Oameni de treabă, [2D], N15, Comedie, Ro 18:15
 5. She said (Asta spune ea), [2D], AP12, Comedie, Sub.Ro 20:15

Duminică – 27.11.2022

 1. Fabelmans (Povestea unei vieţi aparte), [2D], AP12,Drama, Sub.Ro 13:30
 2. She said (Asta spune ea), [2D], AP12, Comedie, Sub.Ro 19:15
  Luni – 28.11.2022
 3. Mihai Viteazul: Prinţul intrat în legenda Europei, [2D], AG, Documentar, Sub.Ro 12:00
 4. Strange world (O lume ciudată), [2D], Animaţie, DubRo 14:00
 5. Fabelmans (Povestea unei vieţi aparte), [2D], AP12, Dramă, Sub.Ro 16:15
 6. She said (Asta spune ea), [2D], AP12, Comedie, Sub.Ro 19:15

Marți – 29.11.2022

 1. Maria,regina României, AP 12, [2D], istoric.Ro 13:00
 2. Oameni de treabă, [2D], N15, Comedie, Ro 15:30
  Miercuri – 30.11.2022
 3. Fabelmans (Povestea unei vieţi aparte), [2D], AP12, Dramă, Sub.Ro 15:00
 4. She said (Asta spune ea), [2D], AP12, Comedie, Sub.Ro 18:00
 5. Oameni de treabă, [2D], N15, Comedie, Ro 20:30

Joi – 01.12.2022

 1. AVANPREMIERA Puss In Boots: (Motanul incaltat ), [2D], Animaţie, 13:00
 2. AVANPREMIERA Hai Hui în Timp, [2D], Aventuri, familie, Ro 15:00
 3. Gata oricând! – Eroii de la Podul Jiului, drama, istoric. 17:15
 4. AVANPREMIERA Violent Night (Crăciun de coşmar), [2D], Actiune, Sub.Ro 19:30

CONCURS:

Pentru a câştiga o invitaţie de două persoane la unul din filmele din program, începând de SÂMBĂTĂ, 26 noiembrie, este necesar să lăsaţi un comentariu, la postarea acestui concurs, din pagina noastră de Facebook şi să daţi un like postării de concurs. În comentariu vă rugăm să scrieţi o frază despre filmul pe care v-ar plăcea să îl vedeţi.

Câştigătorul va fi tras la sorţi online şi va fi anunţat public pe pagina noastră de Facebook, CLUJ WEB STORY, vineri 25 noiembrie, după ora 10 dimineaţa.

Sinopsis Mihai Viteazul: Prințul intrat în legenda Europei
Filmul prezintă, ca o amintire a Domnitorului (Denis Ştefan) ce călătoreşte în timp alături de soţia sa, Doamna Stanca (Mihaela Mihai), viaţa lui Mihai Viteazul, cel mai strălucitor Domnitor al românilor. Viaţa lui Mihai este retrăită de spiritul sau şi al doamnei Stanca, reîntorşi în locul naşterii Voievodului, Drăgoeşti. Este un film despre evoluţia tânărului care, în numai şapte ani reuşeşte să facă o politică aşa cum Europa nu mai văzuse niciodată şi schimbă, deşi pentru puţină vreme, o epocă afundată în brutalitate.

Sinopsis Teddy’s Christmas
Liniștea sărbătorilor de iarnă s-a așternul peste orășel, dar târgul de Crăciun este foarte animat. Tânăra Mariann vede un ursuleț de pluș pe raftul de sus. Să fie viu? Fata și-l dorește orice-ar fi, dar ursulețul ar vrea să ajungă la o familie bogată.

Sinopsis She Said
Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education), nominalizată de două ori la Oscar®, și Zoe Kazan (The Plot Against America, The Big Sick), nominalizată la Emmy, interpretează rolul reporterilor Megan Twohey și Jodi Kantor de la New York Times, care au publicat împreună una dintre cele mai importante povești ale unei generații – o poveste care a spulberat zeci de ani de tăcere în jurul subiectului agresiunii sexuale la Hollywood și a determinat o schimbare în cultura americană care continuă.

Sinopsis The Fabelmans

Un portret profund personal al copilăriei americane din secolul XX, Fabelmans: Povestea unei vieți aparte de Steven Spielberg este o amintire cinematografică a forțelor și a familiei care au modelat viața și cariera regizorului. O poveste universală despre maturizare, despre căutarea viselor unui tânăr izolat, filmul este o explorare a iubirii, a ambiției artistice, a sacrificiului și a momentelor de descoperire care ne permit să vedem adevărul despre noi înșine și despre părinții noștri, cu claritate.

Sinopsis Strange World
Aceasta este povestea legendarilor Clades, o familie de exploratori ale căror neînțelegeri, deși amuzante, riscă să le distrugă cea mai recentă și importantă misiune.

Sinopsis Oameni de treabă
Ilie (Iulian Postelnicu) este polițist într-un sat pentru ai cărui locuitori corupția e un mod de viață. În urma unei serii de evenimente violente la care asistă, dar și a tensiunilor care se acumulează, bărbatul se vede nevoit să ia decizii importante la muncă și în viața personală. Oameni de treabă este un film despre un om deconectat de realitate, care trăiește într-o lume ideală, construită de el. Cred că fiecare dintre noi ne-am regăsit la un moment dat într-o situație similară.

Sinopsis Maria, Regina României
Un film cât o istorie, o poveste bazată pe fapte reale ce are în prim plan figura marcantă a Reginei Maria. Regăsim o Românie devastată de Primul Război Mondial. Măcinată de boală, ținută captivă foametei și deznădejdei, soarta politică a țării este extrem de controversată.
În primăvara anului 1919, Regina Maria pleacă la Conferința de Pace de la Paris să-i înfrunte pe cei mai puternici lideri ai lumii și să lupte pentru o Românie Mare.
Sinopsis Puss in Boots
În această iarnă, aventura are nouă vieți! DreamWorks Animation, studioul care ne-a încântat cu animațiile “Cum să-ți dresezi dragonul,” “Shrek” și “Kung Fu Panda” prezintă povestea celei mai nostime pisici din istorie, “Motanul Încălțat”.

Sinopsis Hai hui în timp
Într-o lume în care părinții nu mai petrec suficient timp alături de copii, aceștia vor face orice să recâștige acest lucru prețios. Cei cinci prieteni, Maria, Ioana, Mihai, Radu și Andrei, vor porni într-o aventură plină de farmec unde, alături de noii lor amici dintr-o lume fantastică din trecut, Ain și Ara, vor reuși cu inteligență să își atingă țelul.

Sinopsis Violent Night
Când un grup de mercenari atacă domeniul unei familii înstărite, Moș Crăciun face pasul în față pentru a salva situația (și sărbatorile de
iarnă).

1 COMENTARIU

 1. Sinopsis The Fabelmans, un film de cunoaștere si autocunoaștere pe care mi-l doresc pe lista!

Comments are closed.

Mai Multe

More article