EvenimenteBlack Friday de weekend la Retro Party Romania

Black Friday de weekend la Retro Party Romania

ultimele zile în care mai poți lua bilete

În 30 noiembrie, în ajunul Zilei Naționale, are loc Retro Party Romania, eveniment care va aduce pe scena Sălii Polivalente din Cluj artiști ca: Zdob și Zdub, Akcent, Arsenium ex O-Zone, Trupa Hara, DJ Antenna, dar și invitați internaționali – Boney M. Xperience.
De vineri și până duminică, biletele au preț special de Black Friday.
„Ziua Națională este despre noi toți, este un eveniment despre conectare și timp împreună. Retro Party Romania este un mod unic în care poți petrece Ziua Națională alături de prieteni”, spune Flavius Buzilă, solistul Trupei Hara și organizator al evenimentului.
Participanții la eveniment se vor putea bucura atât de muzica românească a anilor 2000, cât și de
hiturile formației Boney M. din anii ’70-’80. Iar pentru o petrecere retro completă, organizatorii au pregătit și zone de creat amintiri foto, dar și video 360.
„Vom avea parte de 5 ore de muzică LIVE, dans și surprize ca să vă aducem și mai mult în atmosfera retro. Evenimentul va culmina după miezul nopții cu un moment special dedicat Zilei Naționale a României. Așa că Everybody in the casa mare aka BT Arena, în 30 noiembrie, de la ora 20.00 la Retro Party Romania”, a completat Flavius Buzilă.
Sunt ultimele zile în care se mai pot lua bilete la Retro Party Romania, iar weekend-ul acesta e Black Friday cu super reduceri doar pentru toți cei care vor să-și amintească de anii retro. 
În perioada 25-27 noiembrie, poți cumpăra bilete cu preț redus, profitând și de ofertele speciale de grup: 5+3 gratuit, 4+2 gratuit, 3+1 gratuit. 
Biletele sunt disponibile online pe platforma Bilet.ro

Mai Multe

More article