EvenimenteConcurs la cinematograful Florin Piersic

Concurs la cinematograful Florin Piersic

Cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca a anunţat programul pentru săptămâna 19-24 noiembrie, iar noi, cu această ocazie aşteptăm participanţii unui nou concurs cu două bilete la cinema.

Sâmbătă – 19.11.2022

 1. Teddy’s Christmas: (Craciunul ursuletului Teddy ) [2D], Animatie, Dub.Ro 11:00
 2. Teambuilding [2D] N15, Comedie, Ro 13:00
 3. Mirciulica [2D] N15, Comedie, Ro 15:15
 4. The Menu (Meniul) [2D] N15, Comedie, Sub.Ro 17:15
 5. Black Panther: Wakanda Forever (Pantera neagra: Wakanda pentru totdeauna ), AP 12, [2D], Actiune, SF, Sub.Ro 19:30

Duminică – 20.11.2022

 1. Teddy’s Christmas: (Craciunul ursuletului Teddy ) [2D], Animatie, Dub.Ro 13:30
 2. The Menu (Meniul), [2D] N15, Comedie, Sub.Ro 19:15

Luni – 21.11.2022

 1. The Estate(Mostenire cu scandal), [2D], N15, Comedie, Sub.Ro 14:00
 2. The Menu (Meniul) [2D] N15, Comedie, Sub.Ro 16:00

Marți – 22.11.2022

 1. Black Panther: Wakanda Forever (Pantera neagra: Wakanda pentru totdeauna ), AP 12, [2D], Actiune, SF, Sub.Ro 15:00
 2. The Menu (Meniul), [2D] N15, Comedie, Sub.Ro 18:00
 3. Mirciulica [2D], N15, Comedie, Ro 20:30

Miercuri – 23.11.2022

 1. The Menu (Meniul) [2D] N15, Comedie, Sub.Ro 14:00

Joi – 24.11.2022

 1. Teddy’s Christmas: (Craciunul ursuletului Teddy ) , [2D],Animatie , Dub.Ro 15:00

CONCURS:

Pentru a câştiga o invitaţie de două persoane la unul din filmele din program, începând de SÂMBĂTĂ, 19 noiembrie, este necesar să lăsaţi un comentariu, la postarea acestui concurs, din pagina noastră de Facebook şi să daţi un like postării de concurs. În comentariu vă rugăm să scrieţi un gând despre filmul pe care v-ar plăcea să îl vedeţi.

Câştigătorul va fi tras la sorţi online şi va fi anunţat public pe pagina noastră de Facebook, CLUJ WEB STORY, vineri 18 noiembrie, după ora 10 dimineaţa.

Sinopsis Mirciulică

Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții lui. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului.

Sinopsis The Estate

Macey și Savanna n-au prea multe în viață. Dar au un plan perfect. Cu o cafenea dărăpănată care se clatină pe punctul de a dispărea și cu viețile lor care se duc repede spre nicăieri, cele două surori conspiră pentru a o cuceri pe mătușa Hilda, bolnavă în fază terminală – matriarha autoritară și morocănoasă a familiei – în speranța de a deveni beneficiarele vastei sale moșteniri. Dar, după cum Macey și Savanna descoperă în curând, s-ar putea să existe și alte rude care au exact aceeași idee.

Sinopsis Black Panther: Wakanda Forever

După moartea regelui T’Challa, regina Ramonda, Shuri, M’Baku și Dora Milaje luptă pentru protecția națiunii de intervenția marilor puteri. În vreme ce poporul e gata să depăsească pierderea regelui și să îmbrățișeze un nou capitol, eroii wakandezi ajutați de Nakia și Everett Ross fac planurile unui nou drum, mai luminos, pentru Wakanda.

Sinopsis The Menu

Tyler și Margot călătoresc spre o insulă îndepărtată pentru a lua masa într-un restaurant exclusivist. Bucătarul șef Slowik își așteaptă clienții cu un meniu generos, dar și cu câteva surprize terifiante.

Sinopsis Teambuilding

Emil (Matei Dima) lucrează prea mult. Asta îi reproșează superiorii săi din corporația PLM Global. Astfel, pentru a-i mai tempera energia, domnul Oprea (Șerban Pavlu) îl promovează “pe orizontală” și îl face team-leader în departamentul de call center – ingrații corporației, unde liderul neoficial este morocănosul Horia (Micutzu). Emil nici nu apucă bine să se integreze, că domnul Oprea vine cu o nouă propunere: să restructureze tot departamentul de call center și să-i înlocuiască cu inteligență…

Sinopsis Teddy’s Christmas

Liniștea sărbătorilor de iarnă s-a așternul peste orășel, dar târgul de Crăciun este foarte animat. Tânăra Mariann vede un ursuleț de pluș pe raftul de sus. Să fie viu? Fata și-l dorește orice-ar fi, dar ursulețul ar vrea să ajungă la o familie bogată.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Mai Multe

More article