Poveşti de călătorieToate scenele Neversea

Toate scenele Neversea

De îndată ce ai intrat prin ușile care îți deschid tărâmul fanteziei la Neversea, prima întrebare care îți trece prin minte este: „Oare unde ar trebui să merg prima oară?” Ei bine, asta depinde în mare parte de ce tip de muzică dorești să asculți. Deși atmosfera este aproape la fel la toate scenele, muzica și artiștii sunt cei care fac reala diferență.

Main Stage

Într-un fel sau altul, toată lumea pare să ajungă aici. De îndată ce ajungi la această scenă, vei fi, probabil, uimit de mulțimea de oameni care au venit pentru o distracție de neuitat. Deși este destul de aglomerat, atmosfera este grozavă, iar oamenii dansează cu mâinile în aer. Muzica este „cu de toate”, de la rap la pop, techno, alternativă și, desigur, electronică. Dacă ați venit aici pentru artiști celebri, atunci aceasta este scena cea mai potrivită pentru voi.

Temple

Dacă îți dorești o extra doză de energie, această scenă este exact ceea ce cauți. Muzica techno te va ține într-o transă în care vei uita de toate problemele.

Daydreaming

La aceasta scenă, vei explora partea spirituală, multiculturală și etnică a muzicii electronice, reprezentată de Dj live, ce își împărtășesc pasiunea împreună cu publicul.

Oasis

Această scenă se concentrează pe muzica tech-house și deep-house. Este o întreagă aventură să asculți această trecere dintre cele doua genuri și totodată, este o scenă la care toata dansează în tandem și toată lumea pare că s-ar cunoaște de o viață.

The Ark

Chiar înainte de a ajunge la scena principală, vă recomand să aruncați o privire la The Ark. Aici o să te bucure muzica de genul rap, hip-hop și R & B. Dacă ești un mare fan al acestor genuri, atunci ar trebui să dai check-in la această scenă.

Nostalgia

Îți poți da seama foarte ușor ce vrea să reprezinte de fapt această scenă. Locul este amenajat cu bănci, cărți, caiete și pixuri, tocmai pentru a-ți reda sentimentul de dor și dulcea nostalgie față de zilele liceului. Muzica veche îți trezește un acut sentiment de nostalgie, iar decorul doar amplifică această stare. Dacă îți este dor de zilele în care nu aveai alte probleme în afara unui test banal la școală, atunci aici e de tine și prietenii tăi.

Lavinia Elkadi

Mai Multe

More article