Poveşti de călătorieHeadlinerii preferaţi la NEVERSEA 2019

Headlinerii preferaţi la NEVERSEA 2019

Finalul unei noi ediţii Neversea! Regele torturilor, Steve Aoki s-a simțit atât de bine pe scena de la NEVERSEA, încât la un moment dat a coborât printre zecile de mii de fani aflați în fața scenei. Un alt artist așteptat în cea de-a treia seară a festivalului NEVERSEA a fost Jessie J. A făcut un show impresionant. DJ-ul american KSHMR le-a oferit o surpriză participanților și a remixat o piesa din repertoriul tradițional românesc, „Noi suntem români”, cântată de Nicolae Furdui Iancu.

Am făcut topul preferinţelor mele din cele patru zile de festival, cei mai buni dintre cei care mi-au plăcut.

G-Eazy

Prima seară a festivalului Neversea a început cu G-Eazy. Pentru prima dată în România, acesta a făcut un spectacol pe cinste. Rapper-ul american a cucerit inimile tuturor.

Născut în Oakland, California acesta și-a lansat carieră cu albumul ‘These Things Happen’ în 2014. Concertul său a avult loc pe Main stage. Atmosfera a fost superbă, a reușit să captiveze întregul public începând chiar cu single-ul “Me, Myself and I”. Printre alte pisese care au debutat s-au numărat și “West Coast”, “I Mean It” și ‘’No Limit”. Finalul concertului a fost unul reușit.

 

Afrojack

Unul dintre headlinerii din a două seară a fost Afrojack. Ca la fiecare show, acesta a creat o atmosferă incendiară, dansând și sărind de pe scenă. Întregul public a rămas la fel de plin de energie pe toată durata concertului, dansând pe melodiile sale cele mai populare “Hey Mama”, “Turn Up The Speakers” şi, la final, “Ten Feet Tall”. Bineînțeles că a menținut și tradiția atunci când la final a aruncat cu un tort în public…so Steve Aoki:)

Jessie J

În a treia seară a festivalului de la malul mării am avut oportunitatea de a o revedea pe una dintre artistele mele preferate, londoneza Jessie J prezentă pentru a treia oară în România.

Cântăreața în vârstă de 31 de ani a concertat pe “Main Stage” şi a adus, la malul mării piesele ei cele mai îndrăgite de public. Concertul a debutat cu hitul “Do it like a dude” care a creat un vibe dinamic și a retrezit o amintire plăcută pentru fanii ei, încă de la început. A interacționat cu publicul creând o poveste în jurul concertului. Melodiile sale cele mai cunoscute precum “Flashlight”, “Nobody’s perfect”,”Brave” și ”Masterpiece” au impus un mesaj clar, motivațional.

Lost Frequencies

Fanii festivalului au prins miezul nopții alături de celebrul Lost Frequencies, în acte Felix De Laet, în vârstă de 25 de ani. A mixat, cum era de aşteptat, “Are You with Me”, “Here with You”, “Reality” și “Like I Love You”. Chiar dacă nu este pentru prima data în care artistul vine în România, a reușit să ne surprindă cu o atmosferă la fel de plăcută că și dățile trecute.

Lavinia Elkadi

Mai Multe

More article