Poveşti din ClujSecretele Giovannei

Secretele Giovannei

Giovanna prăjitureşte…da, până aici aţi înţeles…de acum, însă, lucrurile se complică, ba ma bine zis, se completează, capătă valenţe de metaforă şi frumos.

Aşadar, Giovanna stăpâneşte arta marţipanului, a torturilor celor mai frumoase, ştie secretul unui abdomen perfect, are răbdarea de a găti de 5 ori pe zi pentru a-şi menţine proporţiile perfecte şi mai ştie multe alte lucruri interesante.

Pentru că cititorii webforcluj.ro merită să afle asemenea informaţii de valoare am „negociat” cu Giovanna un plan al dezvăluirilor.

Ea ne va învăţa, cu imagini, cum să decorăm mai uşor şi mai interesant dulciurile, cum să transformăm un banal candy bar într-o surpriză de neuitat şi, printre altele, ne va recomanda meniuri speciale pentru cei care doresc să se menţină în formă şi frumoşi, aşa ca ea.

Giovanna are puţin peste 25 de ani…cu toate spunem la fel atunci când ne dorim ca cei din jur să nu ne ,,dea mai mult” şi s-a autodefinit ca:

Mother, Blogger, Dreamer & Believer 

Giovanna: Ce fac eu?? Gatesc, decorez torturi, fitness, citesc, scriu, inspir, visez, cred şi iubesc!

Pe webforcluj.ro, special pentru voi, am să scriu poveşti din farfurie şi de prin bucătărie-atelierul meu de creaţie. Fac totul din şi cu plăcere!

Activitatea mea, partea specială din ea, a început când s-a născut fetiţa mea. Am vrut să îi ofer tot ce e mai bun, mai sănătos şi mai frumos. Ea a dat sens vieţii mele mai ales pentru că, datorită ei am descoperit ce îmi place în viaţă.

Între timp lista lucrurilor care îmi fac placere s-a mai lungit, cunoştinţele s-au îmbogăţit, visele au devenit tot mai mari, iar eu am crescut!
De aici înainte, să crestem impreuna, zic!

Giovanna

Mai Multe

More article