Poveşti din ClujPovestile GiovanneiPovești cu torturi colorate

Povești cu torturi colorate

V-ați dorit vreodată să faceți singură tortul cel mai frumos pentru copilul vostru? Ați pus la muncă imaginația, ingredientele și îndemânarea? A ieșit ce v-ați dorit sau se putea și mai bine?

Eu o cunosc pe Giovanna care și-a dorit foarte mult să-și surprindă fetița cu un tort special făcut de ea.

Se apropia ziua fetiței mele și îmi doream un tort mai special pentru ea. La vremea respectivă, nu mă mulțumea nimic din ce era disponibil pe piață și, așa, m-am hotărât să îi pregătesc eu tortul… Aici intervine și cartea mea de fapt.

Este cartea pe care mi-ar fi plăcut să o am atunci când i-am decorat fetiței mele primul tort! Ar fi fost totul mult mai ușor și mai economic. (Giovanna)

fantezii dulcicolore (4)

Da, aici am vrut să ajung! Fantezii Dulcicolore este o carte gândită pentru mămicile, bunicile, mătușile care vor să facă singure torturile copiilor din viața lor, dar nu știu cum și de unde să înceapă.

Sunt torturi simple, ce pot fi realizate chiar și de persoane fără experiență sau talent în domeniu și fără ustensile speciale pentru decorare.

Cartea are două părți: o primă parte cu noțiunile de bază pentru decorare și cea de-a doua, cu 13 modele diferite și originale de torturi.

Eu consider că e foarte important să ai un tort deosebit la aniversarea unei persoane dragi sau la un eveniment pe care ți-l dorești …de poveste. Vorbim despre momente speciale în viețile noastre care trebuie sărbătorite într-un mod aparte. Recomand tuturor să se înconjoare în viață și, mai ales în momentele speciale, de lucruri dragi lor. (Givanna)

Cartea a fost un efort care, în final a meritat. Fantezii Dulcicolore a apărut pe piață în luna martie și, din prima zi, a bucurat fetițe și mămici care au acum un motiv în plus să bucătărescă împreună. De exemplu Mirela, după ce a cumpărat cartea, a încercat primul tort. I-a ieșit perfect.

poza tort vaca

Giovanna, chiar dacă a ales să termine Științele economice, nu a practicat niciodată în domeniu.

Ulterior mi-am descoperit pasiuni ce mă împlinesc, iar azi consider că în viață e important să faci ceea ce îți place, nu ce este considerat „bun” de societate. Atâta timp cât ceea ce faci este din plăcere și cu plăcere, nu simți că muncești. (Giovanna)

Dacă îți dorești cartea Giovannei o poți cumpăra, prin comandă, AICI.

 

 

Ultimele postari ale lui Giovanna (vezi toate)

Mai Multe

More article