Poveşti din ClujPovestile GiovanneiPovestea unei sticle de vin

Povestea unei sticle de vin

Nu, nu este o poveste ce s-ar naște de la o sticlă de vin în mod normal, este povestea unei sticle ce abia a așteptat să fie golită pentru a-și putea îndeplini menirea.

Pentru că menirea ei, era să devină un element de decor prețuit și îndrăgit în casa mea. Să stea seară de seară în sânul familiei, să ne lumineze cinele și să ne încălzească sufletele.

 

Astăzi este, din nou,  despre reciclare și reutilizare, despre a le da o noua viață lucrurilor, despre a crea și reinventa.

Astăzi este despre un suport de lumânare cu un aspect magic și de timpuri străvechi, ce pare a fi auzit multe de-a lungul anilor, dar care, de drept, este o sticlă de vin recent cumparată, peste care am lăsat să se prelingă ceara unor lumânări. Am grăbit procedeul natural și am topit lumânările picurând ceara lor pe buza sticlei.

Pentru a fi mai clară, v-am făcut și un mic filmuleț.

https://www.youtube.com/watch?v=h6ofP1rBYv4

Aveți nevoie de: dorința de a vă face un astfel de suport, o sticlă curată de vin, 2-3 lumânări și o bucată mare de carton, pentru protecție, deasupra căreia să picurați ceara. Nu vrem să picurăm masa sau alte piese de mobilier din casă. Picurați ceara în jurul sticlei, ca și în video,  până când ajungeți la o formă care vă place.

Să aveți seri pline de magie și lumină în suflet!

Giovanna

Articolul precedentO poveste cu vopsea
Articolul următorMagie în bucătărie

Mai Multe

More article