Magie în bucătărie

Astăzi nu este despre reciclare deși, după cum se vede în imaginea de mai sus, întotdeauna este!:)

Am ales să vă povestesc despre plantele aromatice, puterile lor și cum să faceți magie în propria voastră bucătărie. Eu am întotdeauna ghivece cu plante aromatice proaspete în casă și pot să spun liniștită că nu știu să gătesc fără ele.

Știați că rozmarinul îmbunătățeste memoria și ne curăță casa de energii negative? Sau că busuiocul atrage bunăstarea și abundența? Menta ne crește vitalitatea și atrage pozitivitatea, salvia ne protejează și ea de energiile negative, iar cimbrul ne dă curaj. Măghiranul creează o barieră magică împotriva tristeții.

Așadar, să le folosim cu încredere în rețetele noastre dragi sau ca infuzii la ceaiul cu prietenele.

Iar  acum, că le cunoaștem proprietățile, mai este nevoie doar de buna noastră intenție noastră atunci când adăugăm ierburile și amestecăm în cratiță. Când rupem câteva frunze și le împrăștiem în cratiță, ne imaginăm și bunăstarea sau binele pe care vrem să îl atragem. Astfel adaugăm intenția noastră mâncării și le amplificăm puterile…

Amestecați în sensul acelor ceasornicului ca să atrageți  ceea ce vă doriți și în sens contrar ca să îndepărtați nedoritul.

Toți putem fi magicieni în propria bucătărie. Trebuie doar să credem și să găsim curajul. (Cu un pic de ceai de cimbru. Da?)

Giovanna

Pe Giovanna o mai găsiți pe facebook și AICI sau AICI

Articolul precedentPovestea unei sticle de vin
Articolul următorPovestea unui brad cu suflet

Mai Multe

More article