Poveşti de binePiele mereu ca la 20 de ani? Iată câteva tratamente...

Piele mereu ca la 20 de ani? Iată câteva tratamente…

Chiar dacă la 30 de ani ne simțim ca la 20, petrecerile și viața intensă „ca la douăzeci de ani” își pune amprenta pe chipul nostru. Nu este nimic de speriat, trebuie doar să știm cum să prevenim aceste semne și nici vorbă de renunțarea la nopțile târzii, la petrecerile împreună cu prietenele sau la nopțile albe în fața laptopului…pentru că trebuie să terminăm un proiect important pentru job.

Începând de la 25 de ani, pielea noastră suferă anumite schimbări. Prin urmare, este foarte important ca în rutina noastră să intre acești trei pași: curățire, hidratare și protecție împotriva razelor UV, UVA și UVB.

Cu toate că igiena zilnică este de nelipsit, cel mai important este să ne protejăm pielea de factorii radicali pentru a preveni îmbătrânirea prematură. Cel mai important ingredient, când vine vorba de aceste categorii de vârstă, este retinolul, un element esențial în compoziția cremelor utilizate zilnic, deoarece are o acțiune directă în tonifierea pielii și stimularea colagenului.

În toate aceste cazuri, orice ajutor din exterior este binevenit. Așa că, în cele ce urmează, am să vă prezint 5 dintre cele mai bune tratamente antiage, care ascund aproape orice semn provocat de trecerea timpului.

Peeling-ul profund

Peeling-urile vegetale le-au înlocuit, de ceva vreme, pe cele chimice. Ele au puterea de a elimina petele, ridurile fine de expresie, lipsa elasticității, porii dilatați sau semnele acneei într-o formulă mult mai naturală. După acest tratament, în primele ore, pielea are tendința de a se înroși sau poate oferi chiar o senzație ușoară de arsură, care se aseamănă mult cu cea oferită de o intensă expunere la soare. După trei sau patru zile, pielea veche cade, iar sub acest strat rămâne una nouă, extrem de fină, proaspătă și tânără.

Botox preventiv

Nu trebuie să așteptăm până ce ridurile își fac apariția pentru a ne aplica botoxul. Acesta are rolul de flash, care oferă un aspect natural unei fețe „nervoase”. Pe lângă acestea, este perfect pentru a anticipa posibilele riduri, astfel este utilizat cu scop de prevenire și nu de tratare, iar cantitatea administrată este una mai mică.

Oxigenarea

Acest proces este un amestec între oxigen și un cocktail de vitamine, aminoacizi și acid hialuronic care favorizează consumul de oxigen la nivelul pielii și stimulează activitatea și regenerarea celulară. Rezultatul? O piele luminoasă, hidratată și elastică.

 Microneedling

Această tehnică, care folosește o perie cu ace de dimensiuni foarte mici , deschide microcanale în piele pentru a permite penetrarea principalelor substanțe active în diferitele straturi ale epidermei, pentru a acționa împotriva îmbătrânirii. Cea mai recentă inovație este ca acest proces să se combine cu cel cu lumină led, de diferite culori, depinzând de fiecare necesitate: roșul îmbunătățește circulația și stimulează producerea de colagen, verdele elimină toxinele, albastrul calmează și are un efect antiimflamator, indigoul accelerează cicatrizarea urmelor provocate de acnee, galbenul reduce procesul de îmbătrânire și al iritării iar movul curăță și întinerește.

Hibridul peeling – laser

O nouă generație de laser vine în ajutorul tratamentelor cosmetice. Acesta lucrează la o putere setată între mediu și slab, care reînoiește stratul superficial al pielii din interior. De asemenea se unește cu o inovație în materie de peeling biorevitalizant, care îmbunătățește stratul superior al pielii întinerindu-l. Tenul rămâne mai proaspăt, hidratat, luminos și fără pori dilatați, rezultând un aspect omogen și întinerit. Unul dintre beneficiile acestui tratament este că nu rănește decât foarte puțin dermul, semn care trece în primele două- trei ore, în funcție de fiecare persoană în parte.

Mai Multe

More article