Poveşti din ClujPoveşti pentru cei mari"Pânza de păianjen" se traduce ca distracţie pentru toţi participanţii

„Pânza de păianjen” se traduce ca distracţie pentru toţi participanţii

„Pânza de păianjen” este un instrument excelent pentru două ore de distracţie cu prietenii sau colegii de serviciu, la teambuilding. Exact aşa au gândit şi prietenii noştri de la Adrenalin Park, Cluj, Casele Miceşti. Ei au montat un astfel de obstacol şi, în acelaş timp, un exerciţiu de imaginaţie, la parcul de căţărări aflat în apropiere de Dealul Feleacului.

Spider web-urile sunt ușor de creat şi pot avea mai multe forme. Joaca la pânza de păianjen stimulează nu doar adrenalina, ci și imaginaţia.

Unul dintre tipurile de aventură ce pot fi încercate pe spider web, în cazul unei singure echipe, constă în trecerea, pe rând, a tuturor membrilor echipei, de partea cealaltă a „pânzei” fără ca vreunul dintre concurenţi să atingă firele. Se recomandă crearea unui număr de găuri egal cu numărul concurenţilor.

Pentru niveluri de dificultate diferite, spider web-ul ar trebui să aibă şi găuri mici, dar ar trebui să existe şi găuri mai mari, prin care să se poat trece mai uşor. După trecerea unui membru printr-un astfel de spaţiu, locul va fi marcat ca interzis pentru aceeaşi repriză de joc.
Dacă un membru atinge sârmele, jocul se repornește și toţi participanții care au trecut deja trebuie să o ia de la capăt.

Şi, ca să vă faceţi o idee despre cum este distracţia cu spider web, priviţi şi zâmbiţi!

 

Mai Multe

More article