Nunta Lego

Şi, când eram sigură că am văzut sau imaginat tot ce se putea în privinţa decoraţiunilor de nuntă, am fost invitată la nunta Lego.

Da, există sau, mai bine zis, a existat aşa ceva şi am hotărât să scriu despre ea pentru că merită o prelungire a termenului de valabilitate.

Totul a început de la o relaţie, normal! Andreea şi Florin s-au îndrăgostit şi au hotărât să se căsătoarească, dar nu oricum… multă nebunie presărată cu fărâme de tradiţie.

El este pasionat de Lego, iar ea îl iubeşte mult! Rezultatul…

nunta LEGO
Verighete-Nunta LEGO

 

NUNTA LEGO
Buchet-Nunta LEGO

Mireasa a realizat şi decorurile de la mese…a căutat omuleţii uriaşi de Lego, i-a decupat, i-a lipit şi i-a aşezat emoţionată pe mesele invitaţilor.

 

 

Nu a fost o nuntă normală, ar zice unii, însă normalitatea are limite ciudate, aş zice eu. Pe feţele invitaţilor puteai citi, fără greutate, plăcerea de a trăi o bucurie neconvenţională şi plină de sinceritate.

Trebuie să vă mai spun că am avut la dispoziţie un stand de îngheaţată şi o masă de dulciuri…

Pentru că amintirile pot fi nepreţuite, mirii au închiriat un aparat de fotografii la minut…şi ce a ieşit…nu ne mai opream din zâmbit cu măşti, peruci sau ohelari imenşi.

Amintiri-Nunta Lego
Amintiri-Nunta Lego

 

Amintiri-Nunta Lego
Amintiri-Nunta Lego

Casă de piatră şi să vă ţină veselia cel puţin până la botez, când aşteptăm o nouă idee…UNICĂ!

 

Alina

 

 

1 COMENTARIU

  1. Multumim Alina pentru participare si pentru acest articol minunat. Ne bucuram ca ti-a placut asa de mult la noi la nunta 🙂

Comments are closed.

Mai Multe

More article