Noi suntem Hint Point

Noi suntem yin și yang, o combinație dintre un visător și o artistă, dintre doi oameni cum zicem noi, combinația necesară îndeplinirii unui vis, unul are know how-ul și experiență îndelungată în tot ceea ce înseamnă print, celălalt imaginația și partea de creativitate în tot ce se poate lega de print.

Cam așa am descrie jumătățile de „Hint”și „Point” : Alex și Carmen, unul cu precizie germană, celălalt cu pensula artistică. Ideea de a crea un business a venit din pasiune și s-a concretizat cu o convingere absolută asupra reușitei.

Am  început prin a ne dori. A ne dori să facem ceva cu pasiune, ceva care să reprezinte parte din noi și care să ne facă să mergem înainte cu sufletul, nu doar cu dorințele și puterea de muncă.

Alex are o experiență de peste 10 ani în industria prințului, timp în care a învățat, a experimentat și a ajuns să cunoască și să simtă printer-ele. Eu am tot felul de idei crețe, legate de design interior, publicitate, produse pentru copii și nu în ultimul rând produse textile și produse personalizate.

Ne-am clădit visul muncind la un proiect de start up pe care l-am câștigat în 2017 și care a prins contur în Hint Point. Ne-am propus să facem un altfel de print publicitar și de design, unul care să suprindă parte din noi și parte din sufletul clientului. Astfel s-a născut și deviza noastră „Feel your point”. Este cea mai importantă dorința a noastră, să surprindem în muncă noastră ceea ce își dorește clientul, ceea ce îl reprezintă și să facem un melange între calitatea printului, a materialelor, a creativității noastre, intenția și esența produselor clienților noștri.

Atâta timp cât am reușit să surprindem substanța fiecărui client, am fost încântați și noi și clientul de produsul final. Maniera de business este mereu adaptabilă la nevoile clienților, menținând un standard ridicat al calității produselor, deoarece noi nu facem rabat la calitate. Este punctul nostru forte și cheia succesului.

Ce înseamnă de fapt acest produs final și ce facem ei mai concret la Hint Point vă vor spune rândurile de mai jos.

Realizăm tipar pe o diversitate mare de materiale precum hârtie, polipropilenă, textil, backlit film, autocolant. Realizăm produse publicitare pe PVC, alucobond, sisteme expoziționale, sigle luminoase s.a.m.d., iar pentru evenimente putem asigura producția tuturor materialelor necesare, de la mape de prezentare la lanyarduri și ecusoane, pixuri, pungi personalizate, brățări, tokene, bean-bag -uri, fete de masă sau huse pentru standuri  etc. Completăm cu produse de tipar digital și oferim o gama largă de finisaje ale produselor din hârtie : cărți de vizită, agende, calendare, flyer, pliante (brosare, capsare, laminare, perforare în puncte etc) și nu numai a hârtiei.

Dar pe lângă aceste produse, să le zicem clasice, de print realizăm produse care se nu se adresează în exclusivitate firmelor. Am creat pentru decorul caselor : tablouri canvas luminoase, lămpi cu abajur personalizat, printuri pe textil, perne de decor cu textil printat, bean bag-uri, huse de mese și fotolii, tapet personalizat.

Acum în această perioada de carantină, am învățat  să ne reinventăm, să ne adaptăm și să mergem și mai mult către cumpărătorul persoană fizică. Pentru că este nevoie de măști de barieră și de măști textile, avem și această linie de producție și venim înspre clienți cu măști din bumbac cu  elastan personalizate, colorate, vesele, plăcute la purtare.

Ne-am adaptat în această perioada la necesitățile părinților creând produse de joacă și educație pentru copii: covorașe de joacă impermeabile, planșe de dimensiuni mari wipe and clean, cărți de păpuși din hârtie cu garderoba proprie, cărți de colorat predecupate, cartonașe flash card baby, jurnale de sarcină, de familie și de bebe.

Una dintre realizările acestei luni este magazinul nostru online. În acest moment o parte din ultimele produse descrise anterior se găsesc și se pot cumpăra din magazin: măști textile, covorașe de joacă, jurnale, covorașe și planșe pentru copii. Urmează să mai adăugăm și alte produse pentru a facilita accesul tuturor clienților noștri.

Dincolo de ceea ce v-am povestit despre Hint Point, suntem oameni cu o gândire out of the box, foarte maleabili și inventivi, ceea ce înseamnă că nu ne limităm la aceste produse și suntem deschiși spre diferite propuneri și realizări de obiecte personalizate în limita a ceea ce ne oferă instrumentele de producție deocamdată.

Pentru informații și discuții ne găsiți pe mail la cutiacuhinturi@hintpoint.ro și tel. 0755810081. Despre noi și munca noastră găsiți postări, fotografii, video-uri pe instagram, facebook și site unde este integrat și magazinul nostru

www.hintpoint.ro

Pe ei îi mai găsiți desigur și pe rețelele de socializare facebook: HintPoint si instagram: Hint_Point

Mai Multe

More article