Poveşti de bineMind and soulMind and Soul Web Story-Ascultă-ţi inima, One Day, The Police

Mind and Soul Web Story-Ascultă-ţi inima, One Day, The Police

Cluj Web Story se vrea a fi scris nu doar pentru voi, ci şi împreună cu voi. De aceea, am lansat un nou concept: Mind&Soul Web Story.

Publicăm aici, în fiecare zi de vineri, câte o selecţie de recomandări din zona artelor frumoase, a literaturii de calitate sau a muzicii. Recomandările noastre vor cuprinde cărţi minunate, filme artistice sau documentare deosebite, imagini inedite, piese muzicale alese „pe sprânceană”.

Toate alese pentru voi şi împreună cu voi. Să vă inspire, să vă încânte şi să vă însoţească într-un sfârşit de săptămână dedicat minţii şi sufletului vostru .

Continuăm azi recomandările Mind&Soul Web Story cu:

Cartea săptămânii- Ascultă-ţi inima

Nu are rost să vă mai povestesc mare lucru despre carte. Coperta spune totul…. Bestsellerul scris de Sarah Dessen e captivant şi îmbogăţeşte un sfârşit frumos de săptămână.

 

Filmul săptămânii – One Day

Douăzeci de ani. Doi oameni…

„E o poveste de iubire după toate regulile”, spune David Nicholls, „vorbește despre prietenie, despre familie, nostalgie și regret, despre felul în care speranțele și visele noastre nu se îndeplinesc întocmai cum am dori noi. E o poveste cu nuanțe dulci-acrișoare.”

O frumoasă poveste de dragoste derulată pe parcursul a douăzeci de ani, dar care se consumă intens în doar aceeași zi din an…ca o reeditare a primei zile de dragoste.

Vedeti aici trailerul filmului

 

Piesa muzicală a săptămânii – The PoliceEvery Breath You Take

Fotografia săptămânii – am ales pentru astăzi un colţ din Bucureștiul înzăpezit.

 

Puteţi să ne trimiteţi ideile voastre, să ne împărtăşiţi ce anume v-a plăcut, ce v-a inspirat, ce v-a făcut clipa, ziua sau chiar lumea mai frumoasă, ce v-a relaxat, inspirat, îmbogăţit sau chiar…ce v-a transformat viaţa.

Bucuraţi-vă mintea şi sufletul cu lucruri frumoase.

Să aveţi un sfârşit de săptămână de poveste …

Mai Multe

More article