Poveşti de bineMind and soulMind and Soul Web Story-Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la...

Mind and Soul Web Story-Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Cluj Web Story se vrea a fi scris nu doar pentru voi, ci şi împreună cu voi. De aceea, am lansat un nou concept: Mind&Soul Web Story.

Publicăm aici, în fiecare sfârşit de săptămână, câte o selecţie de recomandări din zona artelor frumoase, a literaturii de calitate sau a muzicii. Recomandările noastre vor cuprinde cărţi minunate, filme artistice sau documentare deosebite, imagini inedite, piese muzicale alese „pe sprânceană”.

Toate alese pentru voi şi împreună cu voi. Să vă inspire, să vă încânte şi să vă însoţească într-un weekend dedicat minţii şi sufletului vostru .

Continuăm azi recomandările Mind&Soul Web Story cu:

Cartea săptămânii- Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Cea mai spumoasă radiografie a vieţii de cuplu e prezentată aici de Simona Tache şi Mihai Radu. Fie că sunteţi îndrăgostiţi, fie că fluturii din stomac au zburat de ceva vreme, vă veţi regăsi în cele mai multe dintre ipostazele surprinse de autori. Viaţa în cuplu nu e simplă deloc, dar e interesantă, amuzantă şi plină de provocări. Totul depinde însă de  modul în care percepem realitatea cotidiană.

Atenţie mare !!! Cartea e potrivită doar celor cu simţul umorului.

Filmul săptămânii – Crazy, Stupid, Love.

Filmul e perfect pentru orice dimineaţă de weekend. Comedia romantică din 2011 surprinde aventurile unui bărbat care, la 40 de ani se poate lăuda cu o viață de invidiat: are un serviciu bun, o casă superbă, copii frumoși și este însurat cu iubita din liceu. Asta până când află că soția lui îl înșeală de ceva timp și dorește să divorțeze. În stare de șoc, încearcă să se conformeze statutului de burlac, încearcă să uite tot și să își trăiască noua viață. Dar……aventurile se țin lanț și surprizele îl readuc în punctul din care a plecat.

Vedeți AICI trailerul filmului.

Piesa muzicală a săptămânii – Perfect fără tine 

„Nu mai urla
Se-aude în bloc
Am înțeles ideea
Ai risipit iubirea pe un dobitoc
Ieși naibii din casă
Eu asta aștept, iubito
Ești liberă să cauți fraierul…. perfect!”

Ascultaţi AICI piesa excepţională a celor de la VAMA și savuraţi videoclipul într-un romantic stil flower power.

Fotografia săptămânii – prima dragoste e cea mai frumoasă

Puteţi să ne trimiteţi ideile voastre, să ne împărtăşiţi ce anume v-a plăcut, ce v-a inspirat, ce v-a făcut clipa, ziua sau chiar lumea mai frumoasă, ce v-a relaxat, inspirat, îmbogăţit sau chiar…ce v-a transformat viaţa.

Bucuraţi-vă mintea şi sufletul cu lucruri frumoase.

Să aveţi un sfârşit de săptămână de poveste …

Mai Multe

More article