Poveşti de bineMihaiela Petean- Arta de a modela corpul cu ajutorul mâinilor

Mihaiela Petean- Arta de a modela corpul cu ajutorul mâinilor

Cum să slăbeşti cu benzi colorate şi tratamente diversificate în funcţie de reacţiile organismului şi targetul individual.

Şi-a dorit să facă ceva special în viaţă. Nu a căutat ceva uşor, ci mai degrabă ceva ce să îi ofere satisfacţie, să vadă mulţumirea pe chipul omului şi să ştie că i-a făcut bine.

A lucrat la CUG, ca inginer mecanic. A durat puţin şi combinatul clujean s-a desfiinţat.

A fost momentul în care, Mihaiela a căutat o ,,meserie de femeie” chiar dacă asta a însemnat o altă facultate, o nouă specializare şi alţi câţiva ani de experienţă pentru a dobândi îndemânare şi recunoaştere în rândul clientelei.

Totul a început cu un curs de câteva luni de iniţiere în masaj. A lucrat la un cabinet de înfrumuseţare, însă, la scurt timp şi-a dat seama că îşi doreşte să afle mult mai multe despre tainele înfrumuseţării corporale, despre anatomie şi mecanismele de funcţionare ale organismului uman.

-Asta e de mine, mi-a spus Mihaiela, citând din amintiri.

A terminat Kinetoterapia şi un master în domeniu şi a deschis un cabinet. Nimic nemaiauzit, până acum.

-Masajul, insistă Mihaiela, nu înseamnă doar anticelulitic, ci ai nevoie de mult mai mult pentru rezultate, cu adevărat reale şi de durată. 

Am testat modul ei de lucru. Mi-am făcut programare la cabinet şi am avut parte de prima consultaţie, cea de recunoaştere.

-Eu nicioadată nu-mi stabilesc aşteptări, m-a lămurit Mihaiela. Fiecare organism reacţionează diferit şi fiecare persană este motivată, la un anumit nivel, să slăbească sau să contribuie la remodelare.

Nu sunt adepta tratamentului pentru înfrumuseţare practicat în funcţie de buna dispoziţie a clientului. Adică două săptămâni zilnic pentru că vin concediile şi, după, nu se mai găseşte timp. 

Îmi doresc sincer să se vadă rezultatele şi, în majoritatea cazurilor mele, se văd.

Prima şedinţă a însemnat lipirea unor benzi colorate pe abdomen.

-Cam 3 cm se dau jos într-o săptămână. UAUUUU , am gândit pe loc. Te rog să nu le scoţi înainte. Din acest moment va trebui să ai grijă la cât mănânci şi să vii constant la cabinet. 

Arătau atât de interesant acele benzi…despre asta, însă, vă spunem şi vă arătăm mai multe, cu altă ocazie. 

Mihaiela Petean zâmbeşte când îţi explică despre zonele cele mai afectate de celulită de pe corpul tău, dar şi despre cum îşi va da imediat seama de orice exces alimentar pe care îl vei face, iar acest mod de abordare îţi dă, într-un fel, încredere în extraputerile ei.

Nu ştiu să explic cum anume, dar m-a convins că va fi perfect, în final. Asta şi faptul că, imediat după a doua zi cu benzile lipite de abdomen, m-am simţit mult mai uşoară…

-Am cliente care vin la cabinet de 15 ani, de când am început cu masajele. Învăţ continuu şi îmi  face plăcere să aflu despre noi metode. Aşa am ajuns să practic şi Kinesio Clarco Method.

Şi mai e ceva…

Cabinetul Mihaielei, Evital, te poartă într-o altă lume…plină de armonie şi arome fine de lavandă şi vanilie.

Cu siguranţă vă întrebaţi ce tarife are Mihaiela.

-Tarifele îmi place să le stabilesc în funcţie de client, de ceea ce îşi doreşte el, dar şi de ceea ce este posibil de realizat. Vreau ca cel ce pleacă de la mine să fie mulţumit, de aceea procedez astfel. 

Şi AICI o poţi găsi pe Mihaiela Petean… 0744559486

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Mai Multe

More article