Poveşti de bineCând alegi să faci sport la înălţime!

Când alegi să faci sport la înălţime!

Nu ştiu cât e de uşor pentru voi atunci când căutaţi o sală de sport sau dacă aţi trăit vreodată o dilemă de acest tip. Pentru mine, însă, căutarea durează de câţiva ani buni.

Este important să îţi placă din prima. E ca atunci când cauţi un obiect de îmbrăcăminte sau o pereche de pantofi, nu ştii cum arată, dar trăieşti cu drag momentul în care, chiar dacă le vezi pentru prima oară, ai certitudinea că ai nimerit „exact ceea ce îţi doreai„.

Pentru mine contează prima impresie, felul în care eşti întâmpinat de la intrare …şi apoi oferta de mişcare ce ţi se pune la dispoziţie.

După o perioadă lungă de timp mi-am spus că un club care este situat la cea mai mare înălţime, în Cluj Napoca, în comparaţie cu toate celelalte, trebuie să aibă atitudine şi oferte …la înălţime.

Am ales Club Moving. Am primit de la o prietenă un voucher care îmi permitea accesul gratuit pentru o săptămână la toate cursurile.

Fata de la recepţie m-a întâmpinat zâmbind (primul punct roşu).

Orarul activităţilor, postat pe peretele de la intrare este plin, iar orele suficient de convenabile pentru orice tip de orar de muncă (al doilea punct roşu).

După şedinţa de cycling (aceasta fost opţiunea pentru prima oră) am dat jos 600 gr. …UN ALT PUNCT ROŞU :).

La final am întrebat de preţuri şi am aflat că oferta este personalizată şi că depinde de felul în care doreşti tu să incluzi mişcarea în programul zilnic al tău şi al familiei tale. Ce are familia de aici? Asta m-am întrebat şi eu…

Ei bine, abonamentele pot avea opţiuni suplimentare cu costuri foarte mici, prin care poţi să vii însoţit de copil, partener de viaţă sau chiar prieteni apropiaţi.

Am aflat şi că cei de la Club Moving Cluj au proiecte dedicate sănătăţii copiilor, celor care doresc să înveţe înotul într-o săptămână, dar şi angajaţilor marilor companii clujene.

Mai mult, Club Moving se implică în toate activităţile importante desfăşurate în aer liber: concursuri sportive dedicate celor mari şi celor mici şi orice manifestare prin care se promovează un stil de viaţă sănătos.

Despre astea vă voi scrie cu altă ocazie. Până atunci, vă mai spun puţin despre facilităţi:

Club Moving este un concept all inclusive care propune o paletă completă de activităţi sub un singur acoperiş: piscină acoperită (25 m x 10 m, adâncime pornind de la 1,40 m până la 1,70 m), studio cardio cu 5 tipuri de aparate de ultimă generaţie, sală fitness utilată cu aparatură TECA, studio cycling, studio de aerobic, saună uscată şi umedă. 

Beneficiile incluse în abonamente, în funcţie de durata acestora pot fi:

Acces la toate facilităţile oferite de Club Moving: Cardio, Fitness, Aerobic, Cycling, Piscină, Saune
Acces la toate activităţile de grup organizate de Club Moving în intervalul orar specificat
Posibilitatea de a “îngheţa” abonamentul gratuit timp de 1 lună 
Posibilitatea de a oferi 4 vouchere a câte o săptămână gratuită
12 invitaţii de 1 zi gratuite pentru prieteni
4 şedinţe de evaluări gratuite cu instructorul de fitness
Copiii cu vârstă de până la 4 ani au acces gratuit

Club Moving este lider pe piaţa de fitness din Franţa şi operează în sistem de franciză fiind prezent la nivel mondial. Conceptul a fost introdus în România în primavara lui 2010 şi a fost adaptat pieţei locale. Club Moving Cluj îşi doreşte să fie mai mult decât un club de fitness…un stil de viaţă pentru întreaga familie!

 

 

Mai Multe

More article