Poveşti din ClujImagine Dragons copleşiţi de primirea fanilor UNTOLD

Imagine Dragons copleşiţi de primirea fanilor UNTOLD

După trei ani în care mi-am luat pauză de la UNTOLD, ziua a doua de festival, din acest an, mi-a amintit cât de mult mi-a lipsit şi de ce iubesc eu acest festival.

În primul rând este atmosfera, un ceva plin de pace pe care îl simţi din partea publicului, chiar dacă, în fundal se aud non stop bit-uri şi apoi sunt artiştii care, al rândul lor oferă maxim din ceea ce simt, înapoi publicului.

Aseară am ales UNTOLD pentru IMAGINE DRAGONS. Trupa a venit pentru prima oară în România şi a fost impresionată de „ceva-ul” minunat primit din partea fanilor UNTOLD.

Show-ul live al trupei Imagine Dragons, momentul cel mai așteptat al ediției de anul acesta a festivalului UNTOLD, a fost dintr-o altă dimensiune. A fost o călătorie într-o lume în care singurul lucru care a contat a fost conexiunea dintre oameni, muzică și emoție.

În acea lume creată, toate barierele dintre artist și public au dispărut. Membrii trupei Imagine Dragons au dat totul pe scenă, iar vocea impresionantă a lui Dan Reynolds a adus emoție și autenticitate fiecărei piese interpretate.

“SUNTEM PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ROMÂNIA, SUNTEȚI UN PUBLIC INCREDIBIL! ÎN ACEASTĂ SEARĂ AM PRIMIT DOAR DRAGOSTE DIN PARTEA VOASTRĂ. VĂ MULȚUMIM PENTRU CĂLĂTORIE” – DAN REYNOLDS (solistul IMAGINE DRAGONS)

„Radioactive”, „Demons”, “Enemy”,”Thunder”, “Bad Liar”,  „Believer”, “Whatever It Takes”, “Bones”, “Natural”, “Follow You” sau “Walking The Wire”, fiecare piesă a adus oamenii împreună, indiferent de vârstă sau cultură, copii, adolescenți, adulți, toată lumea a cântat.

 Zeci de mii de voci s-au alăturat trupei, iar momentul a fost cu adevărat magic.

„Am venit din Bucureşti să văd această trupă. Îmi sunt foarte dragi. De 6 ore stau în prima linie, lângă scenă, să îi văd mai bine şi să le simt energia. Concertele lor sunt foarte faine, iar melodiile au versuri super. M-am conectat cu muzica lor care îmi face bine. Dan Reynolds, solistul vocal, suferă de depresie şi nu a păstrat secret această afecţiune. Scrie versuri frumoase şi militează pentru a căuta ajutor în astfel de situaţii. Mesajele transmise sunt sincere şi încearcă să ajute şi pe alţii. A trecut prin multe şi nu o dată a declarat că muzica l-a salvat.” (Carmen, fan UNTOLD)

La concertul Imagine Dragons a fost emoție în public, dar și pe scenă.

Dan Reynolds, solistul trupei Imagine Dragons, a fost copleșit de energia fanilor UNTOLD, în fața cărora s-a înclinat: “Vă iubim! Vă mulțumim pentru acest moment și pentru faptul că suntem împreună. Singurul lucru care contează e dragostea, voi ne-ați oferit-o!”

Dan Reynolds, Daniel Platzman, Wayne Sermon și Ben Mckee, membrii trupei Imagine Dragons, au reușit să fie incredibili, iar la finalul show-ului s-au înclinat în fața zecilor de mii de fani ai festivalului.

Înființată în 2008 în Las Vegas, Neveda, trupa Imagine Dragons a dat lovitura cu albumul lor de debut, Night Visions, în 2012. Albumul a ajuns pe locul 2 în topul Billboard 200, iar single-ul „Radioactive” s-a bucurat de un mare succes, aducându-le celor de la Imagine Dragons primele două nominalizări la GRAMMY, la categoriile „Record Of The Year” și „Best Rock Performance”. Aceeaşi melodie a obținut şi o victorie la această a doua categorie.
Numele trupei este anagrama unei fraze care are o semnificație specială pentru membri, dar aceștia nu au declarat niciodată public care este fraza cu pricina.

A doua zi a călătoriei în lumea magică a universului UNTOLD a fost o experiență absolut extraordinară pentru cei peste 115.000 de fani entuziaști ai festivalului, veniți din peste 100 de țări din întreaga lume. Într-un spectacol fascinant, mainstage-ul UNTOLD s-a metamorfozat într-un tărâm uriaș al bucuriei și al emoțiilor intense, pe care toți cei prezenți le-au trăit alături de cei mai mari artiști ai lumii.

                 

Mai Multe

More article