Poveşti de binePoveşti cu mâncareDulciurile colorate ale Teodorei

Dulciurile colorate ale Teodorei

După ce a terminat Facultatea de Horticultură și masteratul la USAMV Cluj-Napoca, Teodora s-a întors acasă, în comuna Hida, județul Sălaj, la aproximativ 60 km de Cluj.

În familia Teodorei Pup se gătește bine și tradițional, de multe generații. Ea aparține celei de-a 4-a generații și a decis să ducă mai departe rețetele vechi scrise pe caiet de străbunica ei.

De când am avut 5-6 ani am început să petrec foarte mult timp în bucătărie alături de mama mea, unde am fost tot mai dornică să învăț secretele ei. De-a lungul anilor, am dezvoltat o pasiune pentru partea de cofetărie-patiserie și am continuat să experimentez și să învăț lucruri noi.

Dragostea de gătit și dăruirea pentru dulciuri le avea deja în sânge. Trebuia doar să ia decizia și…gata!

În urmă cu aproape 2 ani, încurajată de familie și prieteni, mi-am început o mică afacere cu prăjituri și torturi de casă, cu gustul adevărat, pe care l-am învățat în familie.

 

Teodora spune, cu mâna pe inimă, că nu folosește margarină, amelioratori, potențiatori de aromă, sau materie primă de slabă calitate. Chiar dacă colorează viu produsele ei, Teodora extrage nunațele din fructe și legume.

A continuat afacerea …ca la mama acasă, adică exact la mama acasă. A deschis o pagină de facebook , preia comenzi online și livrează la distanță, adică până la Cluj.

Pasiunea pentru ceea ce fac mă determină să evoluez și să mă maturizez din punct de vedere profesional, iar clienții îmi spun că asta se vede și în produsele mele. Scopul meu este să continui în acest domeniu fără a fi nevoită să renunț la calitatea prăjiturilor, chiar dacă asta presupune un număr limitat de clienți.

Mai Multe

More article