Poveşti din ClujPoveşti pentru cei mariDoi băieţi excepţionali sau muzica și mobilierul

Doi băieţi excepţionali sau muzica și mobilierul

Am cunoscut niste băieţi excepţionali.

Printr-un concurs de împrejurări m-am trezit pe cap cu un set de mobilier de foarte bună calitate, însă cu un look banal, neutru și …….demodat. Lemn frumos, stare impecabilă, funcţionalitate maximă, dar totuși cu o alură anostă și plictisitoare.

Băieţii de care vă spuneam, cu doar cateva tușe magice, mi-au transformat-o într-o capodoperă.

Știţi cum e atunci când esti îmbrăcată într-un trening simplu, ai părul zburlit și nearanjat (că doar faci curăţenie generală prin casă), ești nemachiată și …colac peste pupăză, mai ai și o unghie ruptă?

Închipuie-ţi acum că mergi la un spa elegant, te relaxezi, faci un masaj, apoi, într-o clipită te teleportezi la un salon în care niște mâini magice îţi schimbă total look-ul. Iar mai apoi te îmbraci cu cea mai elegantă rochie. Un colier și niste cercei și gata. Parcă ești o cu totul alta persoană.

Transformarea e spectaculoasă. Ești, desigur, aceeași persoană dar nu doar că arăţi altfel, ci te și simţi altfel.

Aceeași tușă magică a primit-o și mobila mea ponosită. S-a metamorfozat în prinţesa visurilor mele. În loc de tunsoare și coafură, ea a primit niște ușoare retușuri. În loc de make-up a primit o nouă culoare. Iar în loc de rochia de bal a primit niște decoraţiuni stilizate. Și apoi, ce este o femeie frumoasă fără bijuterii? A mai primit și accesoriile potrivite.

Să vă povestesc acum câte ceva despre acei băieţi excepţionali despre care vă spuneam. Sunt Alex și Tudor, muzicieni prin prisma vocaţiei și restauratori de mobilier prin prisma pasiunii momentului prezent. Arta însă, sub toate formele ei este și rămane liantul tuturor activităţilor din viaţa lor. Când au timp liber cântă sau compun, când lucrează cântă sau ascultă muzică, pentru că muzica este …… prima iubire.

Acum însă, în afară de muzică, recondiţionează piese de mobilier, iar din mâinile lor ies piese întinerite, metamorfozate, colorate și vii.  Alex și Tudor, cei doi băieţi din spatele Antic Market, sunt tineri, veseli, pricepuţi și foarte pasionaţi de ceea ce fac.. Vă invit să daţi o raită virtuală prin atelierul lor și vă convingeţi singuri.

De-acum încolo, înainte de a renunţa la vreun fotoliu al bunicii, un balansoar strâmb sau o comodă rablăgită, gândiţi-vă bine înainte. În loc să cumpăraţi ceva banal din primul magazin care vă iese în cale, puteţi alege să transformaţi ceea ce aveţi deja, iar mai apoi să vă bucuraţi mult timp de acum încolo nu doar de o piesă inedită, ci mai mult, de o piesă cu “parfum și poveste”.

 

 

Mai Multe

More article