Poveşti de călătoriePoveşti în imagini"Dezire" Băile 1 Mai şi "La Ceaune" Felix - Poveste zen cu...

„Dezire” Băile 1 Mai şi „La Ceaune” Felix – Poveste zen cu nuferi şi arome

Situată într-o locație excelentă din Băile 1 Mai, Județul Bihor, pensiunea Dezire*** este spațiul de recreere în care vă veți simți răsfățat, în camerele decorate cu picturi murale personalizate. 

Confortabilă și cochetă, aflată în imediata apropiere a celor mai vizate locuri în care vă puteți bucura de ape termale, SPA sau plimbări în aer liber, Dezire Guesthouse își așteaptă oaspeții cu cinci camere cu pat matrimonial și baie proprie, dar și cu o suită de două camere cu baie comună. În curtea generoasă maşinile sunt parcate în siguranță, iar terasa din spatele reședinței, cu vedere spre lacul cu nuferi îmbie la odihnă și destindere. 

Pentru o masă copioasă, cu porții mari și arome autentice, în 3-4 minute de mers cu mașina de la pensiune, restaurantul La Ceaune situat în Parcul cu nuferi, vă va oferi momentul de tihnă și de voie bună pe care îl așteptați într-o vacanță reușită, cu mâncare tradițională și muzică live. 

Relaxarea după masa copioasă este direct pe malul binecunoscutelor lacuri de la Băile Felix. Acestea sunt alimentate cu apă termală care întreține un microclimat unic în Europa, unde cresc specii rare de plante, cum sunt nufărul termal, lotusul sau chiparosul de baltă, printre rădăcinile cărora înoată pești și broaște țestoase. Este o priveliște pe care trebuie să o prețuim, căci acest spectacol unic al naturii este o binecuvântare.

Dacă ajungeți, și e musai să ajungeți la pensiunea Dezire Guesthouse, alături de condițiile foarte bune de cazare și de gazdele extrem de primitoare, vă veți putea desfăta cu atracțiile zonei, care sunt foarte numeroase, atât în arealul gastronomic și cultural, cât mai cu seamă în aspectul resurselor naturale, extrem de variate și de atrăgătoare. 

Pentru că am dorit să ajungem în stațiunea 1 Mai, alegerea acestei pensiuni ne-a făcut șederea foarte plăcută. Dotările camerelor – televizor cu ecran plat, aer condiționat, dulapuri spațioase în care am fost bucuroși să găsim prosoape și șlapi de unică folosință și băile încăpătoare, ne-au făcut șederea foarte plăcută. Proprietarii nu au neglijat nici două aspecte importante la care orice călător cu experiență privește admirativ: camere pentru familii și facilități pentru persoane cu mobilitate scăzută. Aceste elemente ne îndeamnă să ne programăm încă o ședere la pensiunea Dezire, casa în care odihna și distracția se îmbină perfect. 

Vacanța într-un astfel de loc este o experiență plăcută, care te face să-ți revii și să revii.

„Familia Rațiu este mereu pregătită să primească oaspeții cu brațele deschise, atât în restaurantul lor din centrul stațiunii Băile Felix, cât și în călduroasa pensiune din Băile 1 Mai. „La Ceaune” este numele restaurantului și este cât se poate de sugestiv pentru delicioasele lor preparate. De la terasă poate fi savurată și minunata imagine a lacurilor cu nuferi și lotuși din imediata apropiere. Iar pentru mai multe zile dedicate relaxării, Dezire Guesthouse este alegerea potrivită în special pentru familii sau grupuri. Camere spațioase renovate recent și echipate la 3 stele, paturi extrem de confortabile, băi decorate modern, aer condiționat și multe alte facilități, toate pentru confortul oaspeților.

Harnici și foarte dedicați, familia Rațiu a fost dispusă să riște totul pentru lucrurile în care cred. Și nu a fost deloc ușor!” (Alexandru Szabo)

„Dezire Guesthouse este locul în care dragostea pentru artă și respectul față de oaspeți se îmbină armonios. Fiecare camera este unică, personalizată cu picturi murale de dimensiuni impresionante care acoperă câte un întreg perete. Toate acestea te fac să te simți nu doar confortabil ci de-a dreptul privilegiat.” (Renata)

„Românii iubitori de oaspeţi i-au întâmpinat dintotdeauna cu pâine și sare. Sarea alăturată pâinii, care este un simbol al vieţii, reprezintă poate cel mai vechi obicei de ospitalitate al românilor, semn în semn de pace, dragoste, bunătate şi respect.

De bunătate şi respect am avut parte în ieşirea noastră, cu echipa Cluj Web Story la Băile Felix şi 1 Mai. Ne-am dorit această experienţă pentru a avea ocazia să întâlnim români gospodari şi buni la suflet. Familia Raţiu ştie să te omenească şi să te facă să te simţi dorit fie că te-ai aşezat la masă în Restaurantul La Ceaune din Felix cu terasă către lacurile cu nuferi şi lotuşi, fie că le-ai trecut pragul la pensiunea Dezire Guesthouse de la Băile 1 Mai.

Îmi plac mult şi am încredere în afacerile de familie. Acolo unde membrii unei familii sunt prezenţi în permanenţă alături de oaspeţi, ştii că îşi doresc din tot sufletul să fie bine pentru toată lumea. Recomandăm cu încredere deplină” (Alina)

Mai Multe

More article