Poveşti din ClujDe ce e UBB alegerea potrivită?

De ce e UBB alegerea potrivită?

Oferta de studii din cadrul Universității Babeș-Bolyai răspunde pe deplin nevoilor absolvenților de liceu, fie că vin de la un profil real, uman sau vocațional. În sesiunea de admitere din luna iulie aproximativ 9.200 de tineri au ales să devină studenți ai UBB.

Cea de-a doua sesiune de admitere la Universitatea Babeş-Bolyai, care va avea loc în perioada 5-16 septembrie 2016, vine cu peste 7.000 de locuri disponibile, buget și taxă, la nivel licență și master.

Absolvenții de liceu vor putea opta una dintre cele 21 de facultăți cu peste 250 de programe de studii la nivel licență.
Cei care aleg să intre în comunitatea UBB, aleg să devină parte a unui brand care înseamnă recunoaștere internațională, prestigiu, tradiție și excelență.

Parteneriatele cu universități de top din toată lumea, calitatea actului educațional, posibilitățile de practică profesională oferite în cadrul unor parteneriate public-privat, finanțarea din surse proprii a proiectelor tinerilor cercetători, facilitățile legate de cazare în cămine moderne, zonele de agrement și bazele sportive la standarde occidentale, reprezintă tot atâtea motive pentru care Universitatea Babeș-Bolyai este alegerea potrivită.

De asemenea, un alt element definitoriu pentru brandul UBB este reprezentat de diversitatea lingvistică și culturală În cadrul UBB studenții pot studia într-una dintre limbile română, maghiară, germană, engleză, franceză, iar programele de studiu pot fi urmate integral în limba aleasă.

Mai Multe

More article