Poveşti din ClujCum slăbești în jacuzzi, la Spa-ul cu apă sărată din Cluj?

Cum slăbești în jacuzzi, la Spa-ul cu apă sărată din Cluj?

Se spune că este aproape imposibil să slăbești fără să faci efort, adică, mă rog, să te modelezi și să arăți bine.

Noi am aflat ceva și mai și! Cum să slăbești în timp ce stai în jacuzzi cu apă călduță! Nu-i așa că sună interesant?

Ei bine, este și real și are explicație logică.

Eram la Spa în Cluj, mai exact, la Salty Spa , în ciubărul din exterior și aud două doamne spunând că sunt la a treia ședință și deja au dat jos: una -1,5 kg, iar cealalată- 2 kg. Când vine vorba despre slăbit, totdeauna ciulesc bine urechile și intru în vorbă.

Așadar, doamnele cu pricina aflaseră și ele metoda de slăbit de la Salty Spa și au testat-o pe propria piele. Cică, este nevoie de doar câteva ședințe de 2 ore de stat în bazinul cu apă caldă și jacuzzi, 15 minute de saună între timp și aproximativ 2 l de apă, pe parcursul fiecărei zile de cură, și elimini chiar și 3 kg.

Nu am crezut. Am mers mai departe. Aveam nevoie de mai multe informații.

Am întrebat proprietarii.

Am auzit și noi că sunt persoane care slăbesc după 5-7 ședințe de jacuzzi. Nu am făcut un test în acest sens, dar clienții care vin să slăbească, sunt mulțumiți, la finalul abonamentului. Cu siguranță există o explicație logică. Eu cred că are legătură cu drenajul limfatic și cu masajul de peste 60 de minute pe care îl asigură mecanismul de funcționare al bazinelor cu jacuzzi (Madălina Ghiran)

Apoi, specialistul în frumusețe.

Da, este vorba despre o ședință de drenaj limfatic. La masajul cu bulele de aer contribuie faptul că apa este sărată și caldă. Circulația capilară și nu numai este accelerată. E firesc să reduci numărul de kilograme mai ales dacă știi că ai avea nevoie de o cură de detoxifiere. Un adult sănătos înmagazinează anual 4-5 kg de toxine. Aici includem și ceulita. Dacă nu ai profilul fizic al unui sportiv și nu esti o persoană activă (dar chiar și așa), cea mai bună soluție este masajul pentru drenaj limfatic. 

Rezultatele se văd și mai bine dacă optați pentru 4-5 ședințe pe săptămână.

Dacă masajului îi adaugi și două ședințe de saună pe săptămână, dar ești foarte atent la consumul de apă, este normal să elimi din greutate. (Elisa Penciu, specialist în frumusețe la Salonul The Secret din Cluj Napoca)

Normal că m-am băgat la apă, la jacuzzi și la saună.

Am uitat să întreb dacă trebuie să țin regim în cele 10 zile (2 saptamani) de cură cu masaj, apă sărată și jacuzzi, dar pentru binele meu, voi reduce, măcar în această perioadă, pâinea, pastele și dulciurile.

 

Mai Multe

More article