Poveşti de bineCyclingul, cea mai bună opțiune pentru slăbire rapidă

Cyclingul, cea mai bună opțiune pentru slăbire rapidă

Dacă ai în plan scăderea rapidă în greutate, mai ales în zona inferioară a corpului, dar esți dispus, în același timp la efort, cea mai bună alegere este Cycling-ul.

Chiar dacă, aparent, este vorba despre o sesiune banală de pedalat, Cycling-ul indoor este o activitate de care nu te vei plictisi niciodată pentru că presupune nivele de dificultate diferite și o dinamică stabilită la fiecare oră în parte.

Antrenamentul de cycling se desfăşoară pe muzică, iar ce este mai important, la o clasă de cycling poţi arde mai mult de o “ciocolată de calorii” pe oră, adică peste 500 de kcal. 

Dacă alegi cycling-ul ca antrenament pe perioadă lungă, vei avea o inimă mai sănătoasă şi mai puternică reducând astfel riscul aparițiilor afecțiunilor cardiovasculare, dar și plămânii tăi vor avea o rezistență mai mare la efort.


Cycling-ul, după cum spune și instructorul Horea Crișan, se adresează tuturor grupelor de vârstă şi tuturor nivelurilor de pregătire, dar dacă nu ești obișnuit cu efortul, se recomandă, ca pentru început, să te înscrii la o clasă pentru începători.

Printre avantajele antrenamentului de indoor cycling față de alte antrenamente cardio se numără și faptul că ciclismul de interior este o activitate non-impact care provoacă mult mai puțină presiune asupra genunchilor, șoldului și gleznelor față de alte tipuri de antrenamente cardio.

Sănătate!

Mai Multe

More article