Poveşti de bineAnita Active, lenjeria de sport -model oficial al Olimpiadei de la Soci

Anita Active, lenjeria de sport -model oficial al Olimpiadei de la Soci

Când alegi să faci sport, indiferent de opţiune, îţi doreşti să te simţi confortabil.

Alegi colanţii sau pantalonii care să te arate cât mai FIT, alegi tricoul care să lase pielea să respire şi pantofii de sport cei mai comozi.

De cele mai multe ori, sub tricou luăm o bustieră sau un sutien, din cele care ne vin cel mai comod.

Câte dintre voi, aveţi unul sau mai multe sutiene de sală? Ok, bine.

Acum, pentru câte dintre cele care aţi răspuns da, contează calitatea acestora sau măcar scopul în care au fost ele create?

Din păcate, foarte multe femei nu realizează cât este de importantă utilizarea unui sutien special pentru diferite activităţi sportive. Doar 15% dintre ele poartă, cu adevărat, lenjeria potrivită în aceste situaţii.

Vreau să vă provoc să încercaţi o astfel de lenjerie, confecţionată special pentru sport…adică pentru a rezista spălărilor repetate, pentru a oferi un grad ridicat de absorbţie, pentru a asigura lejeritate în mişcare şi suport maxim.
Anita este recunoscută internaţional pentru produsele de calitate superioară.

Dacă e să ne referim la lenjeria de sport, vă pot spune că Modelul dynamiXstar a obţinut premiul Red Dot Award şi a fost şi modelul oficial al Olimpiadei de la Soci pentru care a fost creat special pattern-ul Soci.
Modelul s-a remarcat prin designul ergonomic, culori vibrante şi confort incredibil (Juriul Red Dot Award)

De ce sunt atât de apreciate? În modelele Anita Active, au fost implementate 2 sisteme: Sistemul Less Movement şi Sweat Management.

Primul dintre ele limitează mişcarea sânului în timpul activităţilor sportive cu până la 78%, ajutând la evitarea apariţiei vergeturilor şi a deteriorării ţesutului sensibil. Cel de-al doilea se remarcă prin materialul dublat, folosit la cupe, care are capacitatea de a absorbi umezeala pielii şi de a o transfera, rapid, de la interior la exterior, pentru evaporare.

Prin urmare, pe timpul antrenamentelor, pielea rămâne uscată, iar temperatura corpului este mult mai echilibrată.
Sistemul Sweat Management este disponibil în 5 dintre modelele de sutiene de sport ANITA Active. Toate modelele din gamă le găsiţi AICI

Lenjeria sportivă este necesară la clasele de fitness. Un astfel de sutien asigură suportul de care ai nevoie, iar datorită design-ului special, oferă libertate de miscare. Pentru cele care poartă astfel de lenjerie ora de sport este mai plăcută. Eu recomand cu mare încredere astfel de produse. (Mihaiela Boca, instructor internaţional de fitness)

Ştim cu toate, că, uneori, din cauza dimensiunilor bustului, alergatul pe distanţe lungi sau sportul care implică sărituri, sunt greu de practicat.

De exemplu, la jogging, bustul se mişcă sus-jos aproximativ 9 centimetri, pe distanta de un kilometru, ceea ce înseamnă aproximativ 90 de metri.

Un sutien de sport Anita Active, prin designul său special, oferă un suport real şi protejază sânii de aceste mişcări inconfortabile, minimalizându-le semnificativ.

Tivurile cusăturilor de pe banda sutienului sunt foarte plate şi elimină iritaţiile pe pielea fină a braţelor, datorate mişcărilor de-a lungul corpului pe timpul exerciţiilor fizice.

Indiferent de activitatea sportivă practicată, sutienele de sport ANITA sunt proiectate pentru a fi funcţionale şi pentru a proteja bustul de mişcările incomode. Toate modelele sunt testate de minim 100 de femei, înainte de a fi lansate şi, astfel, producătorul este sigur ca nivelul de suport şi confort este potrivit pentru orice tip de sport de la cupa A până la cupa H.

Toate produsele sunt fabricate în Germania pe 3 niveluri diferite de suport:
light support – ideal pentru activităţi sportive uşoare şi recreative: hiking, walking, golf, etc.
firm support – pentru sporturi de intensitate medie: jazz dance, aerobic, tenis, arte martiale, ski alpin, etc.
maximum support-sporturi de intensitate maximă, dedicate femeilor cu bustul mare

Şi, pentru că marca Anita, indiferent de gamă, păstreză aceeaşi calitate superioară, şi la Anita Active veţi găsi potrivire perfectă la toate numerele. Culorile şi materialele folosite de companie pentru fabricarea acestei lenjerii sunt special create pentu ANITA.

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Mai Multe

More article