Poveşti din ClujCrocodili la Electric Castle? Nu cred..

Crocodili la Electric Castle? Nu cred..

Cum a fost la Electric Castle?
O fo fain..

În fiecare seară mă supăram pe ploaie, pe noroi, pe cizme (că-mi sunt largi pe gambă), pe pelerină (că nu mă proteja cum trebuie), pe vânt, pe fulgere, pe vreme, pe organizare.. pe tot.
A doua zi mă trezeam și mă bucuram ca un copil zăpăcit pe versurile pieselor pe care vream să le aud seara la Castelul Electric.. și toată supărarea se ducea.

Am dansat în ploaie, am sărit în noroi, m-am ferit de crocodili, de algele ce se agățau de mine și mă trăgeau în jos, aveam grijă să nu calc și să distrug plantația de orez… o adevărată aventură pentru cei mari cu suflet tânăr ^^. Iar optimismul persistă: sunt convinsă că la anul vom primi costume de scafandru la fiecare abonament cu camping inclus.

“This is the rhythm of the night”, “the rhythm of my life”, ziceau cei de la Bastille. Este! Am vibrat pe muzica celor de la Sigur Ros, ne-am zbenguit pe piesele lui Rusko și Skrillex și am urlat alături de Bring me the Horizon. “Can you feel my heart?” – inima încă mi-e electrizată de experiența EC!

Spectacolul Electric Castle este fără îndoială unul din preferatele mele. Muzică bună, artificii, activități.. și oamenii.
We are the PEOPLE! Oamenii sunt cel mai frumos lucru la EC. Fără ei, nu ar fi atmosferă, nu ar fi veselie, fără ei de fapt nu ar fi nici un festival.

Așa că, EC Creators, VĂ ROG pregătiți un line up pe care să nu îl putem rata în 2017. Aveți grijă de staff, educați-i și instruiți-i în a se comporta cu oamenii și angajați oameni competenți atât pentru acces, cât și pentru security! Nu mai permiteți ca noi, cei care venim cu emoție la Castel să fim batjocoriți, direct sau indirect, de cei care poartă badge-ul EC.

Ne vedem la anul! ^^

web (16 of 135)

Mai Multe

More article