Poveşti de bineCONCURS oferit de Burn Fitness

CONCURS oferit de Burn Fitness

Vine vara, vrem să fim în formă, vrem să slăbim, sau să ne îmbunătățim aspectul fizic. Sună cunscut, nu? Parcă asta vrem să facem cu toții în fiecare primăvară. Ne propunem să începem dietele „miraculoase” și, cel mai important, promitem solemn că ne apucăm serios de sport. Dietele sunt bune și ele, însă, nu înseamna mai nimic dacă nu facem și sport în mod constant și evident consecvent.

Nu întotdeauna fiecăruia dintre noi ni se potrivește sau ne place același lucru, așadar ne orientăm către modalități diferite prin care să obținem beneficiile maxime făcând sport. Unora le place TRX, altora Body Art sau Pilates. Unora le place Yoga iar altora le place să danseze și aleg Zumba, Dans Modern sau Step Dance. Insanity, Tae Bo, Fit Ball sau Deep Work sunt și ele variante. Putem alege orice ne place sau ni se potrivește. Alături de noi este întotdeauna BURN FITNESS, cu cele două binecunoscute locații din cartierele Zorilor și Mănăștur.

Luna aceasta este luna concursurilor, așadar Burn Fitness oferă câștigătorului concursului lunii aprilie un abonament pentru o lună de zile, pentru o persoană.

Dacă îţi doreşti acest premiu, nu trebuie decât să participi.

Condiţii de participare la concurs:

1. Daţi un Like&Share postării acestui concurs de pe pagina noastră de Facebook.

2. Răspunde în comentariu la postarea din facebook a acestui concurs ce anume ai dori să îmbunătăţeşti la corpul tău pentru a fi în formă maximă vara aceasta.

Concursul se va încheia vineri, 26 aprilie, la ora 16,00.

Mult SUCCES!

Mai Multe

More article