EvenimenteStand-up comedy de excepție cu Teo, Vio și Costel

Stand-up comedy de excepție cu Teo, Vio și Costel

Comedy Weekend încheie spectaculos primul sezon de stand-up comedy la Casa de Cultură a Studenților din Cluj. Un trio de excepție compus din Teo, Vio și Costel vor face clujenii să râdă într-un mega show în 19 iunie la ora 20:30.

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy, Teo sau Claudiu Teohari și-a început cariera de comediant între pereții renumitei Deko Cafe în anul 2004. Tot atunci a început și prietenia cu Vio și Costel, și nu doar atât, întâlnirea a devenit startul unei colaborari pline de umor, talent și multe nopți de stand-up comedy de calitate.

Vio sau „Daddy Candy” al grupului este barometrul celorlalți. Plin de umor sincer, este cel care râde doar la glumele bune, iar acest lucru îi inspiră pe Teo și Costel.

Provocările sunt la ordinea zilei, iar pasiunea l-a făcut unul dintre veteranii stand-upului în România, cum a fost și cazul colegilor săi. Costel face stand-up de mai bine de un deceniu, iar alături de colegii săi provoacă lacrimi, de râs,  la fiecare ieșire pe scenă.

Cu acest trio de excepție nu putem spune decât că este un spectacol care merită savurat din plin.

Biletele costă între 50/60 de lei, iar dacă doriți un afiș cu autograf si mai apoi să cunoașteți mai bine artiștii puteți achiziționa promoția Meet&Greet cu 90 de lei. Bilete pot fi achiziționate de pe www.biletmaster.ro și www.eventim.ro sau la Agenția Teatrală Cluj-Napoca, la Standul de Bilete din Iulius Mall Cluj Napoca și la sediul Wens Tour de pe Blvd. Eroilor, nr. 10.

 

Mai Multe

More article