Poveşti din ClujPoveşti pentru cei mariClujeanul care are toate cheile

Clujeanul care are toate cheile

După ce acceptă o lucrare, Nelu îşi pregăteşte geanta de intervenţie rapidă şi ajunge, în funcţie de trafic, în aproximativ 30 de minute la locul faptei. Chiar dacă, în multe cazuri este un salvator al situaţiei, în special când clientul e foarte grăbit, Nelu nu apare pe un cal alb, aşa cum s-ar cuveni, ci pe un scoter, care de multe ori îl scoate din aglomeraţie.

yala-ca-obiect-inteligent-1Pe vremuri era sculer-matriţer, apoi a iniţiat o afacere cu deschiderea seifurilor blocate şi avea soluţii pentru toţi cei care doreau să-şi recupereze bunurile, însă nu mai deţinau codurile necesare pentru deschiderea uşilor magice. Acum treaba merge mai bine cu uşile metalice de la apartamente şi cu proprietarii lor uituci de chei.

Nelu are 45 de ani. Până acum a învăţat multe despre încuietori şi sisteme de siguranţă şi nicio uşă nu-i stă în cale. Aşa se face că a acceptat şi provocarea de a da o mână de ajutor, plătită, bineînţeles, şoferilor care îşi uită cheile în propriile autoturisme.

Îi dai un telefon şi, dacă dovedeşti că este maşina ta, atunci o deschide… dacă nu…anunţă poliţia. I s-a întâmplat, nu o dată, să i se pară suspect clientul, însă, în astfel de cazuri…refuză, nu vrea să aibă probleme cu legea.

Nelu ştie să facă şi marketing în online. Pe site-ul lui, deblocariseifuri.ro,  se laudă cu o experienţă de peste 20 ani, cu soluţii optime pentru deschiderea şi repararea diverselor sisteme de securitate, dar şi cu intervenţii cu risc minim de distrugere.

Cu siguranţă, Nelu, se updatează continuu şi este la curent cu noile apariţii în domeniul sistemelor de închidere şi securizare pentru că îi place să ajute clujenii în nevoie…dar cine ştie…poate va afla pe undeva şi secretul încuietorilor de inimi

Alina Vingan

Mai Multe

More article