Poveşti din ClujClinica Nova Explorări Otoneurologice acum și la Cluj-Napoca

Clinica Nova Explorări Otoneurologice acum și la Cluj-Napoca

De câte ori nu te-ai întâlnit cu situații în care auzi pe cineva că-ți spune:

  • Nu mă mai pot odihni noaptea, soțul meu sforăie îngrozitor.

Sau, chiar poate le fel de des.

  • E enervant, soția mea sforăie!

Sau, alteori, copilului tău îi este rău în mașină, sau îi este frică de înălțime. Ori prietena ta cea mai bună amețește și își pierde echilibrul, aparent fără niciun motiv. Sau altcineva se plânge de țiuituri în urechi. Sau nu poți merge într-o croazieră pentru că ți-e tare rău pe mare.

Până nu demult, aceste situații erau pur și simplu acceptate ca fiind situații cu care trebuia să ne împăcăm și să trăim cu ele. Sau, în cele mai fericite cazuri, apelam la „remediul minune”  al unei bunici atotștiutoare sau un sfat „competent” al unui cunoscut care a pățit-o și el.

Din fericire tehnica a evoluat, iar noi am devenit mai bine informați și mai educați. Există tehnici moderne de investigație și aparatură medicală performantă. Medicii specialiști sunt acum specializați și supraspecializați în diagnosticarea și tratamentul celor mai delicate afecțiuni .

Vestea bună este că toate afecțiunile pe care le-am enumerat mai sus și încă multe, multe altele pot fi rezolvate, iar confortul  și calitatea vieții noaste se poate îmbunătăți în mod considerabil.

Singura clinica specializată în explorări otoneurologice din România, a deschis un nou sediu și la Cluj-Napoca . La începutul lunii mai, a apărut însfârșit și în inima Transilvaniei Clinica NOVA Explorari Otoneurologice.

Doamna dr.Ioana Alexandra Vodă este medicul vizionar care acum mai bine de 15 ani a avut inițiativa lăudabilă de a deschide la București primul centru specializat în explorări otoneurologice din România. În acest demers a fost în permanență susținută de un colectiv experimentat de medici specialiști alături de care Clinica Nova a crescut frumos și și-a diversificat atât portofoliul de diagnosticare al afecțiunilor cât și metodele și aparatura de diagnostic și tratament. Ioana Alexandra Vodă este medic primar ORL, membru al Societăţii Internaţionale de Otoneurologie din Paris.

Vedeţi aici o scurtă prezentare a Clinicii NOVA

Începând cu aceasta lună Clinica Nova Explorări Otoneurologice este prezentă și în peisajul medical clujean, iar sediul acesteia este în incinta Spitalului Clinic de Recuperare, pe str.Viilor nr.46-50.

https://www.facebook.com/Sanatate.Nova/videos/1873265066039498/

Daţi de veste cunoscuţilor pe care îi stiţi cu astfel de afecţiuni. Vă vor mulţumi să afle că se pot trata acum și la Cluj-Napoca, nu doar la București.

Să fie într-un ceas bun!

Mai Multe

More article