Poveşti din ClujChainsmokers au mixat The Lion King-Circle of Life la UNTOLD

Chainsmokers au mixat The Lion King-Circle of Life la UNTOLD

Dacă vă place dance-ul şi trance-ul sau măcar unul dintre stiluri, aţi ascultat cel puţin o dată melodia Don’t let me down, iar dacă sunteţi cluberi aţi fredonat-o cu foarte multe ocazii în mai multe variante de mix.

Melodia este a băieţilor de la The Chainsmokers, iar  Alex Pall şi Drew Taggart au luat premiul pentru cea mai bună înregistrare dance cu această piesă la ceremonia din februarie 2017 a Premiilor Grammy.

Organizatorii UNTOLD i-au prins anul acesta pe Alex şi Drew în turneul de lansare a albumului Side Effects (feat. Emily Warren) şi au obţinut un „Da” pentru participarea celor doi la festival. SUPER BRAVO!

Mi-am dorit mult să îi văd şi nu mi-a părut rău că am stat la concertul lor în prima zi. Trebuie să recunosc, nu a fost un efort mare pentru că au încheiat concertul, pe Cluj Arena, la ora 12 :).

Plini de energie aşa cum e normal pe scenele UNTOLD, în special pe main, Chainsmokers, aflaţi pentru  prima oară în România s-au bucurat de o super primire. Băieţii au surprins cu piesele alese pentru mix:

Cascada – Everytime We Touch, The Lion King: Circle of LifeEurythmics – Sweet Dreams şi
The Cranberries – Zombie

Şi, încă o dată, mă bucur că i-am văzut, că am dansat şi că am reuşit să captez câteva imagini pentru voi!

După concertul de la Cluj, băieţii de la The Chainsmokers au plecat spre Istanbul pentru concertul din 3 august şi Grecia, 4 august şi aşa mai departe: Canada, SUA, Marea Britanie etc. cu evenimente pentru lansarea noului album Somebody Ft. Drew Love.

Cei doi Chainsmokers sunt americani. Duo-ul a primit recunoaştere internaţională în 2014 cu piesa „#Selfie”, care s-a aflat în primele 20 de piese preferate de public, în multe ţări.

Andrew „Drew” Taggart, născut în 1989 este de origine scoțiană și a primit dragul de mixat ascultându-i pe David Guetta, Daft Punk și Trentemøller. Alex Pall e mai tânăr cu 4 ani, are origine franceză și a copilărit în statul New York.

Mai Multe

More article