Poveşti de bineCând găsești oameni faini la sala care îți place- Burn Fitness

Când găsești oameni faini la sala care îți place- Burn Fitness

Se spune, de fapt spun eu din experiență:), că atunci când alegi sala în care să te antrenezi de cam trei ori pe săptămână, trebuie să îți placă locul și oamenii. Dacă mă gândesc și mai bine, sala ideală trebuie să aibă acel ceva pe care îl întâlnim adesea atunci când alegem o locuință, un mediu de lucru sau, mai simplu, o haină.

Am aflat de noul Burn Fitness din Zorilor, deschis într-un loc proaspăt renovat. Burn mai are un sediu și pe strada Mehedinți, tot în Cluj-Napoca, dar Zorilor îmi este mai la-ndemână și am decis să îi ofer mai multe șanse acestui loc.

Noua sală de fitness și aerobic din Zorilor este echipată exclusiv cu aparatură Techogym, firmă despre care se spune că este lider mondial în echipamente fitness&bodybuilding, iar îmbinarea de alb, portocaliu, gri și câteva pete de roșu, dă interiorului o notă de eleganță și stil aparte. Nu m-a mirat nivelul investiției, mai ales că intenția de a oferi maxim de confort clienților este unitară în rândul celor care dețin astfel de spații pentru sport și recreere.

Și, cum o atmosferă completă nu ține doar de spațiu, ci contează și oamenii, cea mai importantă și valoroasă investiție este cea pe care o faci în oamenii care se dedică zilnic celor care vin la sală.

Cosider că provocarea cea mai mare a fost aceea de a crea o echipă faină, cum se spune în Ardeal, și la noua sală Burn Fitness din Zorilor.  Mottoul nostru este Train different, iar pentru asta este nevoie de instructori care să iubească ceea ce fac, să le fie drag de oamenii cu care lucrează.

La Burn Mănăștur am reușit, după trei ani, pe care i-am împlinit de curând, să avem o astfel de echipă și mă bucură mult implicarea fiecărui membru al ei. Este exact ca într-o familie. Ne mai supărăm din când în când unii pe alții, dar ne place să fim împreună, ne împăcăm repede. Mai multe sunt bucuriile și deja ne înțelegem fără să vorbim prea mult. 

În noul sediu Burn Fitness din Zorilor încerc să găsesc același tip de oameni și, din primele contracte încheiate cu instructorii de aici se pare că sunt pe drumul cel bun. Am găsit copii tineri, entuziaști, cu mult bun simț și dornici de afirmare. Pe lângă ei am cooptat în echipă și instructori cu multă experiență, chiar și internațională, precum Tunde Kovacs, Ciprian Cavajdan și Laura Dudaș. 

Extinderea cu centrul de fitness din Zorilor a fost pasul firesc. Consider că astfel numele companiei BURN FITNESS, pe piața de profil din Cluj capătă și mai multă semnificație. Alegerea cartierului și poziționarea sălii de fitness într-o zonă aglomerată s-a făcut după o atentă analiză de piață. (Romeo Șerbănescu, proprietar Burn Fitness)

În fiecare an apar noi tipuri de clase, de circuit, iar fitenss-ul este, la fel ca toate domeniile, nu doar sportive, o activitate în continuă înnoire. Pentru siguranța celor care vin la sală, este necesar ca instructorii să fie certificați, să aibă experință și, astfel, să ofere un program corect de antrenament.

Nu-i așa că arată bine Burn? Sună și mai bine când vă spun că oferă programe și pentru cei mici. Probabil acum vă întrebați de prețuri. Dacă nu ați intrat încă pe site-ul lor, vă spun eu. Abonamentul lunar, full, pentru toate serviciile sălii (fitness și aerobic) este de 120 de lei și poate ajunge la 85 în situația unui abonament anual. Acesta este prețul cel mai mare în afara situațiilor în care optați pentru pregătirea cu un antrenor personal. Programul claselor îl găsiți pe pagina de facebook a Burn Fitness ! Ne vedem la sală:)

 

Mai Multe

More article