Poveşti din ClujPoveşti pentru cei mariBack to school cu adrenalină

Back to school cu adrenalină

Parcul de aventură de lângă Cluj și-a făcut deja temele pentru anul școlar 2018/2019! , aşa scriu pe site cei care au gândit promovarea parcului de aventură cu activităţile din această toamnă frumoasă şi călduroasă.

Pentru ca tranziţia de la vacanţă la şcoală să fie mai uşoară, Adrenalin Park îi aşteaptă pe micii vizitatori, la distracție pe traseele de aventură pentru copii și juniori! Acolo unde sunt mai mulţi, distracţia e mai mare! Aşa că, grupurile școlare beneficiază de reduceri de grup și acces gratuit pentru coorodonatorul grupului!

Pe lângă distracţie şi căţărare, la Adrenalin Park se poate învăţa despre: speciile de plante, animale și păsări ce se găsesc în masivul Feleac, respectiv Pădurea Făget; cum să ne controlăm echilibrul și mișcările corpului; cât de important este să respectăm regulile de siguranță când ne căţărăm; câteva detalii despre protecția mediului şi despre cum arată o construcție cu arhitectură organică din mediul rural.

Programele de aventură pentru grupurile şcolare durează 2 ore. În cadrul acestora, preșcolarii și școlarii pot explora traseele Buburuza, Jderul și Balaurul. Pentru copii peste 140 cm (clasele primare și gimnaziale) se poate opta pentru 2 ore de cățărare pe traseele pentru juniori și adulți, în funcție de înalțime și abilități fizice, plus 1 oră de jocuri interactive pe tematica mediului înconjurător: „Miile de minuni ale naturii. Casă de joacă interactivă” organizat de asociația “APÁTHY ISTVÁN EGYESÜLET” în colaborare cu Adrenalin Park şi Facultatea de Biologie şi Geologie, Universitatea Babeş-Bolyai.

Pentru liceeni, programul se poate personaliza la cerere, cu durate între 2 și 4 ore, astfel: 2 ore de cățărare pe traseele pentru juniori și adulți, pănă la parcurgerea celor mai dificile trasee, în funcție de înalțime și abilități fizice. La toate astea se poate adăuga 1 oră de exersare a traseului Team Adventure – traseu exclusiv de echipă sau 2 ore de circuit de jocuri de echipă, prin care se dezvoltă abilitățile de comunicare, coorodnare și planificare în echipă.

Cu clasa se poate veni la aventură oricând în timpul săptămânii în timpul programului de funcționare, dar întotdeauna cu programare prealabilă pe mail office@adrenalinpark.ro sau telefon 0732 040 434.

La început de toamnă, organizăm și noi concursul lunar pentru voi. Adrenalin Park oferă 2 premii pentru câștigatorii acestui concurs, premii constând în câte o intrare de 2 ore în parcul de distracții în acest septembrie frumos.

Dacă dorești și tu să câștigi unul dintre aceste premii, nu trebuie decât să participi la concurs.

Condiţii de concurs:

  1. Oferă un Like  la pagina noastră de facebook
  2. Like& Share la postarea acestui concurs, în pagina noastră de facebook
  3. Scrie într-un comentariu, la postarea de concurs, în pagina noastră de facebook, sintagma „Vreau și eu aventură”

Concursul se încheie în 20 septembrie, la ora 8,00. Mult SUCCES!

Mai Multe

More article