Poveşti din Cluj97 de zile până la EC7

97 de zile până la EC7

97 de zile = aproximativ 3 luni = 5 zile de concediu (miercuri, joi, vineri, luni) și îmi rămâne și o zi ca să-mi prelungesc vacanța de 1 mai. La fix!

Pentru că avem EC7 (cifră impară, primă, pozitivă, 7 zile, 7 chakre.. magic), playlistul de astăzi cuprinde 7 piese pe care abia aștept să le ascult la Bonțida în 2019.

Florence e prima. Cred că Florence and The Machine este singurul concert la care voi încerca să nu cânt pentru a nu le strica experiența celor care se vor nimeri pe lângă mine (dap, uneori trebuie să mai cânt și în gând, acolo sună cel mai bine). Aici nu avem doar o piesă, avem un mini concert:

Am țopăit prin tot biroul când am auzit că Bring me the Horizon revin la Electric Castle. În urmă cu 3 ani zbieram pe Throne și Can you feel my Heart. Era duminică, ultimul headliner, artificii și confetii, toți în jurul meu săreau și cântau și tot ce îmi doream în acel moment era să reînceapă ploaia! Dacă până atunci mă plangeam că e prea mult, că pelerina nu mai rezistă, atunci aș fi avut nevoie să cânt în ploaie. Sper ca și anul acesta să am același vibe ca la primul concert, să bubuie bassul și răcnetul lui Oli să se audă până la celelalte scene.

De la BMTH nu pot alege o piesă, însă ascultând playlistul oficial EC7 pe Spotify am auzit o piesa de la While She Sleeps care m-a cucerit – Silence speaks. Mi-ar plăcea foarte tare să urce Mr. Oli pe scenă alături de While She Sleeps și să cânte împreună această piesă, mai ales că sunt programați în aceeași zi. Eu, una, m-aș topi.

30 de secunde… nu, nu avem nevoie de atât. O să urlăm încă de când va fi terminat trupa din-naintea lor. Îmi doresc să aud The Kill, dar nu acustic cum au cântat-o acum câțiva ani în București. Originalul. Și cu artificii, Electric Castle, te rog!

MONO e trupă instrumentală din Tokyo, cunoscută pentru compozițiile de muzică contemporană și rock. Ca pe mulți alții, i-am descoperit după ce au apărut în playlisturile EC. Au un sound interesant și cu totul aparte. Piesa care mi-a rămas în minte și pe care o ascult de câteva ori pe săptămână este „after you comes the flood”.

Viagra Boys vin din Suedia și au luat ființă în 2015. Băieții s-au cunoscut într-un salon de tatuaje și au mers la o băută într-un bar, unde și-au întâlnit solistul – Sebastian, care făcea karaoke. Așa începe povestea lor și promit un super show la EC7. ”

Ghilimele, căci până nu am ascultat podcastul S02E05 EC, habar nu aveam cine sunt băieții. Apoi, am început să ascult câte o piesă și am ajuns să îmi placă și să îi aștept și pe ei. Căutând pe youtube una din piese ca să o adaug aici, l-am văzut pe solist fără tricou. La fel și în al doilea videoclip. Și într-un live. Uuuh, oare o să ne arate tatuajele la EC?

Am o colegă la job ce știe toate cuvintele de la piesa Drinkee: Com deus me deito com deus me levanto, comigo eu calo comigo eu canto, eu bato um papo eu bato um ponto, eu tomo um drinque eu fico tonto (eu le-am căutat pe google). Cred că o să fie fun după headlineri, înainte de dansul de la Booha 😀

Ultima piesă din această serie aparține trupei The Vaccines. Deși e veche, or să o cânte. Am verificat pe Setlist. Așadar, a 3-a piesă din concertul The Vaccines – I always knew, ca să ne aducem aminte cu drag de liceu și facultate 🙂

În încheiere, dacă nu ați văzut până acum acest video POV – Electric Castle, dați-i play. Pack your bag and #MeetMeAtTheCastle

O, da. Și mai aveți cam 10 zile în care vă puteți lua abonamente la preț redus #springsale

Mai Multe

More article