Poveşti din ClujUnde se dansează gratuit Hip-Hop pe Instagram sau eLLL Dance Project Cluj

Unde se dansează gratuit Hip-Hop pe Instagram sau eLLL Dance Project Cluj

Leo, pentru că așa îl știu prietenii, este instructor de street dance la Cluj-Napoca. Bine, povestea începe de mai demult, de când el locuia în Carei, pentru că de acolo se trage, cum se spune, însă nu voi merge atât de departe.

Cum spuneam, Leo , este instructor de dans de mai bine de zece ani. Nu doar la Cluj s-a făcut cunoscut, ci și la multe competiții internaționale de street dance (hip-hop). Înainte de toată nebunia asta cu pandemia, Leo a deschis prima școală de hip-hop pentru avansați și profesioniști, la Cluj-Napoca. Proiectul lui poartă numele de eLLL Dance Project și reprezintă mai mult o dorință împlinită pe care o trăiește alături de cei doi prieteni buni, Alin și Darius.

Ideea a pornit de la nevoia mai multor pasionați de Hip-Hop de a face performanță, de a deveni mai buni și de a practica acest hobby la un alt nivel. Apoi a apărut Covid-ul ăsta care le-a dat și lor planurile peste cap. Competiții anulate, antrenamente suspendate și altele asemenea. Dar, pentru că artiștii de toate felurile, din toată lumea s-au dovedit foarte creativi chiar și în stare de izolare la domiciliu,  și cei trei dansatori clujeni au creat o variantă online de școală de dans.

Luna aprilie a fost una foarte bună pentru ei, spune Leo și multe persoane s-au înscris la lecțiile de dans online.

Cu ajutorul muzicii și al dansului am depășit multe momente de singurătate, iar acum mă ajută să trec cu ușurință și prin perioada asta de izolare. Nu aș renunța niciodată la ceea ce fac. Este pasiune în întregul sens al cuvântului. De aceea mi-am dorit să pot oferi o parte din ceea ce știu mai multor persoane care își doresc să învețe câte ceva din întreaga cultură Hip-Hop și am creat posibilitatea de a urmări gratuit lecțiile noastre, o săptămână întreagă, LIVE pe Instagram.  A fost succes din prima zi și vom continua până în 2 mai. Mai mult, ne-am propus să oferim o lecție gratuită, săptămânal, online și în luna mai.

Cursurile de hip-hop online se adresează atât amatorilor, cât și celor cu experiență. Leo este doar unul dintre instructorii de la eLLL Project Cluj. Mai predau aici Alin, Darius, Luana, Raluca și Luca. Dacă vă doriți să dansați hip-hop, căutați pe Instagram, profilul @eLLLproject.cluj și accesați LIVE cursurile oferite.

Mai Multe

More article