Poveşti din ClujPoveşti pentru cei mariUn gest frumos răsplătit cu un cozonac gustos

Un gest frumos răsplătit cu un cozonac gustos

În acest an cumpărând cozonacul italian pascal Colomba de la SOS Bambini România faci un gest de solidaritate.

Aşa cum ştim cu toţii, în lumea în care trăim, unii copii sunt norocoşi, iar alţii mai puţin norocoşi. Norocul copiilor, în percepţia lor, reprezintă, în majoritatea cazurilor, o familie cu 2 părinţi iubitori sau măcar unul, un pat în care să poată dormi liniştiţi, măcar o masă caldă pe zi şi cel puţi un bun prieten alături.

La Cluj există mai multe case de tip familial …locul în care sunt găzduiţi copii instituţionalizaţi. Nu voi începe acum o poveste despre aceste forme de amplasament şi cât de norocoşi sunt unii dintre copiii din sistem că au fost găzduiţi aici, ci îmi doresc să vă ofer ocazia de a face o mică bucurie de Paşte.

Copiii şi adolescenţii din casele de tip familial ”Maica Domnului” și ”Maria Gabriel” din Cluj Napoca sunt ajutaţi de SOS Bambini România, o asociaţie non guvernamentală italo-română.

De Paşte, asociaţia îşi propune să vândă cât mai mulţi cozonaci Colomba (cozonacul italian pascal donat de firme din Italia), iar fondurile adunate vor fi integral folosite pentru susținerea proiectelor în favoarea copiilor de la Casele de tip familial: ”Maica Domnului” și ”Maria Gabriel” din Cluj Napoca. Aceşti copii au nevoie de mâncare, haine şi piese de mic mobilier, iar cozonacii, atât de frumos ampbalaţi, pot fi un cadou foarte potrivit de Paşte.

SOS Bambini România este o asociație non guvernamentală italo-română constituită în anul 2013 cu scopul de a realiza acțiuni de binefacere și de a acorda asistență socială, educativă, medicală și umanitară copiilor și adolescenților.

Poți comanda Colomba trimițând un email la sosbambiniromania@gmail.com sau sunând la numărul de telefon: 0723 659118. Cozonacul special cântăreşte 900 de grame și costă 44 de lei.

 

 

Mai Multe

More article